Ο Κώστας Δόξας για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση: «Πολλοί συνεργάτες μου δε μου μιλούσαν»

13:09 - 15/09/2023

Λίγες ημέρες πριν η υπόθεση αντιδικίας του με την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση φτάσει στο To άρθρο Ο Κώστας Δόξας για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση: «Πολλοί συνεργάτες μου δε μου μιλούσαν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Δόξας για τη διαμάχη με την πρώην σύζυγό του: Σταμάτησαν οι εμφανίσεις, συνεργάτες δεν μου μιλούσαν

Για το διαζύγιο του, που οδήγησε σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, για την κόρη του αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Κώστας Δόξας. «Το καλοκαίρι ήμουν 17 μέρες μαζί με την κόρη μου, την αποχαιρέτησα ξέροντας ότι σε μια εβδομάδα θα είμαι πάνω. Ξέρει ότι έχουμε ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Δόξας για τη διαμάχη με την πρώην σύζυγό του: Σταμάτησαν οι εμφανίσεις, συνεργάτες δεν μου μιλούσαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Κώστας Δόξας για τη διαμάχη με την πρώην σύζυγό του: «Σταμάτησαν οι εμφανίσεις μου, πολλοί συνεργάτες δεν μου μιλούσαν»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη ρεπόρτερ Μένια Κούκου μιλά ο Κώστας Δόξας. Λίγα μόλις 24ωρα πριν από […] The post Ο Κώστας Δόξας για τη διαμάχη με την πρώην σύζυγό του: «Σταμάτησαν οι εμφανίσεις μου, πολλοί συνεργάτες δεν μου μιλούσαν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»