#Κώστας Δόξας

Κώστας Δόξας: Νέος έρωτας μετά το επεισοδιακό διαζύγιο – Ποια γυναίκα του έκλεψε την καρδιά

govastileto.gr
Ο Κώστας Δόξας, έπειτα από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε εξαιτίας του επεισοδιακού διαζυγίου του από τη Μαρία Δεληθανάση, όπως όλα δείχνουν, είναι και πάλι ερωτευμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real Life, ο Κώστας Δόξας έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της συναδέλφου του, Γεωργίας Τουμαντζή, η οποία έχει καταγωγή από τη Δράμα αλλά […]
13:00 04/02/2024

Κώστας Δόξας: Βγήκε το διαζύγιο από τη Μαρία Δεληθανάση – «Τώρα μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου»

tlife.gr
Για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, τη σχέση με την κόρη To άρθρο Κώστας Δόξας: Βγήκε το διαζύγιο από τη Μαρία Δεληθανάση – «Τώρα μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 11/12/2023

Κώστας Δόξας: «Έχω πρόβλημα με το political correct, δεν μας ταιριάζει σαν λαός»

zappit.gr
Ο Κώστας Δόξας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το Σάββατο στο […] The post Κώστας Δόξας: «Έχω πρόβλημα με το political correct, δεν μας ταιριάζει σαν λαός» appeared first on Zappit.
21:00 18/11/2023

Κώστας Δόξας για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του: «Είναι στενάχωρο να χάνεις τη ζωή σου»

tlife.gr
Με αφορμή τη συνεργασία του με τον Νίκο Βέρτη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ο To άρθρο Κώστας Δόξας για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του: «Είναι στενάχωρο να χάνεις τη ζωή σου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 18/11/2023

Κώστας Δόξας για την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση: «Δεν είμαι εγώ αυτός που ζητά αναβολές στα δικαστήρια»

tlife.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Κώστα Δόξα και την την πρώην σύζυγό του, To άρθρο Κώστας Δόξας για την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση: «Δεν είμαι εγώ αυτός που ζητά αναβολές στα δικαστήρια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 26/09/2023

Ο Κώστας Δόξας για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση: «Πολλοί συνεργάτες μου δε μου μιλούσαν»

tlife.gr
Λίγες ημέρες πριν η υπόθεση αντιδικίας του με την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση φτάσει στο To άρθρο Ο Κώστας Δόξας για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση: «Πολλοί συνεργάτες μου δε μου μιλούσαν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 15/09/2023

Άκης Δείξιμος & Κώστας Δόξας at Metropolis(καλοκαιρινό)

patrasevents.gr
Metropolis LiveΣάββατο, 09 Σεπ 2023 00:00Το ταξίδι στην διασκέδαση, συνεχίζεται…Σάββατο 9/9ολοι μαζί μια παρέα ΒΙ.ΠΕ 25 ,Θεριανό ΠατρώνΣ. 2610.670.281Σ.2611.810.453Κ. 6973.548.053
08:53 06/09/2023

Λαμπερός γάμος στη Μονεμβασιά - Ανάμεσα στους καλεσμένους η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Κώστας Δόξας

gossip-tv.gr
Ο γάμος της γνωστής δικηγόρου Έλλης Ρουμπάκου και του επιχειρηματία Παναγιώτη Βαμβαλή στη μαγευτική Μονεμβασιά εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο λαμπερά κοσμικά γεγονότα των ημερών. Περισσότερα...
16:37 24/06/2023

Κώστας Δόξας: Η πρώτη αντίδραση της πρώην συζύγου του Μαρίας Δεληθανάση μετά την εκδίκαση του διαζυγίου

tlife.gr
Στο Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, έπειτα από δύο αναβολές, εκδικάστηκε την Παρασκευή 14/10 η υπόθεση διαζυγίου του To άρθρο Κώστας Δόξας: Η πρώτη αντίδραση της πρώην συζύγου του Μαρίας Δεληθανάση μετά την εκδίκαση του διαζυγίου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:58 16/10/2022

Κώστας Δόξας: Η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή μετά την εκδίκαση του διαζυγίου με την πρώην σύζυγό του

tlife.gr
Στο Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, έπειτα από δύο αναβολές, εκδικάστηκε χθες Παρασκευή 14/10 η υπόθεση διαζυγίου του To άρθρο Κώστας Δόξας: Η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή μετά την εκδίκαση του διαζυγίου με την πρώην σύζυγό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:58 15/10/2022

Κώστας Δόξας: Εκδικάστηκε η υπόθεση διαζυγίου του – Μάρτυρας μίλησε για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του

Newsit
Εκδικάστηκε σήμερα στο Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, έπειτα από δύο αναβολές, η υπόθεση διαζυγίου του γνωστού τραγουδιστή Κώστα Δόξα και της πρώην συζύγου του. Ο ΚώσταςΔόξας και η πρώην σύζυγος του είναι σε διάσταση από το 2018 και ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός, καθώς εκείνη είχε καταθέσει σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή μηνύσεις για ξυλοδαρμό, βιαιότητα, προσβλητική ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Δόξας: Εκδικάστηκε η υπόθεση διαζυγίου του – Μάρτυρας μίλησε για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:30 14/10/2022

Κώστας Δόξας: «Αυτό που συνέβη με την πρώην σύζυγό μου, μου έκανε πάρα πολύ καλό»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε ο Κώστας Δόξας, ο οποίος απάντησε για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί, αλλά […] The post Κώστας Δόξας: «Αυτό που συνέβη με την πρώην σύζυγό μου, μου έκανε πάρα πολύ καλό» appeared first on Zappit.
13:32 19/09/2022

Κώστας Δόξας: Η απάντηση για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση

tlife.gr
Τον Κώστα Δόξα συνάντησε η κάμερα του Open Weekend το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή τη To άρθρο Κώστας Δόξας: Η απάντηση για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:34 18/09/2022

Άκης Δείξιμος και Κώστας Δόξας ξεσήκωσαν την Αρτέμιδα! (φωτό & βίντεο)

irafina.gr
Άλλη μια βραδιά που πάνω από 800!!! θεατές μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ο Άκης Δείξιμος και ο Κώστας Δόξας για περίπου 3 ώρες ξεσήκωσαν το κοινό και το έκαναν να χορεύει ασταμάτητα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας και συμφωνείτε με τις επιλογές των εκδηλώσεων που […]
17:22 05/08/2022

O Κώστας Δόξας μιλάει για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

govastileto.gr
  Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Κώστας Δόξας, ο οποίος απάντησε για την την πρόσφατη δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε εκείνον και...
15:02 08/02/2022

Κώστας Δόξας: Η πρώτη αντίδραση μετά τη σύλληψη και η απάντηση της πρώην συζύγου του στα λεγόμενά του

tlife.gr
Ο Κώστας Δόξας μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» λίγες εβδομάδες μετά To άρθρο Κώστας Δόξας: Η πρώτη αντίδραση μετά τη σύλληψη και η απάντηση της πρώην συζύγου του στα λεγόμενά του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:14 08/02/2022

Ο Άκης Δείξιμος για τη δικαστική διαμάχη του αδερφού του: «Ο Κώστας Δόξας θα δικαιωθεί στο τέλος»

ProtoThema.gr
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη δικαστική διαμάχη του αδερφού του με την πρώην σύζυγό του σχετικά με τη διατροφή που δεν πλήρωσε στην ώρα της
15:30 03/02/2022

Μ.Δεληθανάση: «Άσκησα νόμιμα το δικαίωμά μου να κάνω μήνυση - Ο δικηγόρος του Κ.Δόξα με συκοφαντεί»

pronews.gr
Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Δόξας συνελήφθη, για τη μη καταβολή της διατροφής της κόρης τους με τη Μαρία Δεληθανάση. Ενώ πλέον, ο τραγουδιστής έχει αφεθεί ελεύθερος, η πρώην σύζυγός του μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και έδωσε τις δικές της απαντήσεις για την απόφασή της να τον μηνύσει. Αρχικά δήλωσε: «Άσκησα νόμιμα το δικαίωμά μου να κάνω μήνυση. Δεν συμμορφώθηκε για πολλοστή φορά με τη δικαστική απόφαση, η οποία ορίζει ότι κάθε πρώτη του μηνός οφείλει να καταβάλει ένα συγκεκριμένο ποσό για τη διατροφή της κόρης μας. Πρώτη του μηνός δεν κατέβαλε το ποσό, στις δέκα του μηνός του έστειλα μήνυμα και αρνήθηκε, επικαλούμενος ότι δεν έχει τα χρήματα, οπότε στις 17 έκανα τη μήν
16:16 22/01/2022

Μαρία Δεληθανάση: «Ο Κώστας Δόξας καθυστερεί συστηματικά τη διατροφή από τον Ιούλιο του 2021» λέει η δικηγόρος της

tlife.gr
Η Άρτεμις Διαλυνά, δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση, φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21/1 στην εκπομπή Mega To άρθρο Μαρία Δεληθανάση: «Ο Κώστας Δόξας καθυστερεί συστηματικά τη διατροφή από τον Ιούλιο του 2021» λέει η δικηγόρος της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:44 21/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load