Πήρε το ντέρμπι με τον Άρη η Κ19 του ΠΑΟΚ

15:46 - 16/09/2023

Πήρε το ντέρμπι με τον Άρη η Κ19 του ΠΑΟΚ 16/09/2023 Νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για τη Super League Κ19 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 2-1 επί του Άρη στο Αθλητικό Κέντρο «Λώλας». Σκόρερ για τους ασπρόμαυρους ήταν οι Καλόγηρος (11′) και Χατσίδης (42′), ενώ για τους κιτρινόμαυρους μείωσε στο τέλος ο Αλμύρας (90′). Ο Δικέφαλος του Βορρά αναδείχθηκε νικητής και στο αντίστοιχο παιχνίδι των δύο ομάδων χθες για την ηλικιακή κατηγορία Κ17 με 2-0 στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, μένοντας πλέον να φανεί αν θα τριπλασιάσει τις νίκες του αύριο (17/9, 20:30) στο ντέρμπι των ανδρών στην Τούμπα. Οι συνθέσεις: ΠΑΟΚ: Νικολακούλης, Κούπενος, Δεληγιάννης,

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σαμάτα: «Θέλω να ζήσω το ντέρμπι με τον Άρη στο έπακρο»

Ο Αλί Σαμάτα μίλησε στην κάμερα της Νόβα ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη για την επιθυμία του να ζήσει την εμπειρία ενός τέτοιου αγώνα, αλλά και την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Πήρε το ντέρμπι η Κ19 του ΠΑΟΚ!

Νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την κατηγορία Κ19 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 2-1 επί του Άρη στο στο Αθλητικό Κέντρο «Λώλας». Σκόρερ για τους «ασπρόμαυρους» ήταν οι Καλόγηρος (11′) και Χατσίδης (42′) ενώ για τους «κιτρινόμαυρους» μείωσε στο τέλος ο Αλμύρας (90′). Υπενθυμίζεται πως ο «Δικέφαλος» αναδείχθηκε νικητής και στο αντίστοιχο παιχνίδι των […] The post Πήρε το ντέρμπι η Κ19 του ΠΑΟΚ! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»