Μίνως Μάτσας: «Πιθανώς να μην έκανα το επόμενο βήμα αν ήξερα ότι η Όλγα είναι πολιτικός»

23:00 - 23/09/2023

Στην προσωπική του ζωή και την καθημερινότητα με την Όλγα Κεφαλογιάννη και τα παιδιά τους, αναφέρθηκε ο Μίνως Μάτσας, μιλώντας στην κάμερα την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA.Στην προσωπική του ζωή και την καθημερινότητα με την Όλγα Κεφαλογιάννη και τα παιδιά τους, αναφέρθηκε ο Μίνως Μάτσας, μιλώντας στην κάμερα την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA.O Μίνως Μάτσας δήλωσε πως «ασχολούμαι από πολύ μικρός με την μαγειρική και στο σπίτι μαγειρεύω εγώ. Κατ’ αρχήν η Όλγα κάνει το παραδοσιακό Κρητικό […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μίνως Μάτσας: «Πιθανώς να μην έκανα το επόμενο βήμα αν ήξερα ότι η Όλγα είναι πολιτικός»

Με αφορμή την επερχόμενη συναυλία στο Ηρώδειο, ο Μίνως Μάτσας παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Συρίγο και την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα […] The post Μίνως Μάτσας: «Πιθανώς να μην έκανα το επόμενο βήμα αν ήξερα ότι η Όλγα είναι πολιτικός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Η Καίτη Φίνου αποκαλύπτει: «Ήταν να πω το ναι σε εκείνο το ριάλιτι κι ας γινόμουν ρεζίλι, τα λεφτά ήταν αρκετά»

Ηράκλειο: Με σοβαρές βλάβες στον εγκέφαλο από την ανοξαιμία η 17χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ – Σε δύο εβδομάδες το μέγεθος της ζημιάς

Τέμπη: «Δεν έφτασες ποτέ αλλά σε περιμένω ακόμη – Σ’ αγαπάω όσο δεν φαντάζεσαι και μου λείπεις τόσο πολύ» – Το σπαρακτικό κείμενο της μητέρας του 21χρονου Τάσου

Έλλη Στάη: «Έλεος, φτάνει – Το Ζάππειο δεν είναι χώρος για να παρκάρουν αυτοκίνητα – Θα μας τρελάνουν»

Τα «γυρίζει» ο 18χρονος για την εγκληματική επίθεση κατά του αστυνομικού: «Υπήρχε κι άλλη φωτοβολίδα – Ήθελα να την ρίξω ψηλά»

Αποκαλυπτικός Φάνης Μουρατίδης: «Τον συνέλαβε ο πατέρας μου και το πρωτοπαλίκαρο του είπε: θα τον φτιάξω τον γιο σου αν βγω»