Το Ναυάγιο: Πρεμιέρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου – Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

01:00 - 30/09/2023

Το Ναυάγιο κάνει πρεμιέρα στο Mega. Μία ναυτική τραγωδία στα παγωμένα νερά του Αιγαίου. Άγνωστοι έρχονται κοντά μέσα σε λίγα λεπτά και ενώνονται για μια ζωή. Έρωτες γεννιούνται, ανθρώπινες ιστορίες ξετυλίγονται, καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια. Ήρωες βρίσκουν το κουράγιο να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους και τη δύναμη για μια νέα αρχή. Μια […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παγιδευμένοι: Πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου -Όσα θα δούμε στο δύο πρώτα επεισόδια

Οι «Παγιδευμένοι», που δημιούργησαν φανατικό κοινό με τη δυνατή πλοκή της ιστορίας τους, τις έντονες συγκινήσεις και τις μεγάλες ανατροπές, επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 22:30, για να γράψουν τον Β’ συγκλονιστικό κύκλο τους.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»