Γιάννης Βασιλώττος: «Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με άντρα, αλλά όχι να έχουμε σεξουαλική επαφή»
09:00 - 02/10/2023
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε ο Γιάννης Βασιλώττος. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις […]
The post Γιάννης Βασιλώττος: «Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με άντρα, αλλά όχι να έχουμε σεξουαλική επαφή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Βασιλώττος: Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με έναν άνδρα άλλα όχι να έχουμε σεξουαλική επαφή
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Βασιλώτος στο «MEGA Καλημέρα». Οι οικονομικές δυσκολίες και οι πικάντικες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.
Διαβάστε το στο tovimaΓιάννης Βασιλώττος: "Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με άντρα, αλλά όχι να έχουμε σεξουαλική επαφή"
"Έχω κάνει γυμνισμό, είναι ωραίο να κολυμπάς όπως σε γέννησε η μάνα σου"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΓιάννης Βασιλώττος: «Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με άντρα, αλλά όχι να έχουμε σεξουαλική επαφή»
«Έχω κάνει γυμνισμό, είναι ωραίο να κολυμπάς όπως σε γέννησε η μάνα σου», λέει ο Γιάννης Βασιλώττος. Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε ο Γιάννης Βασιλώττος. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που έχει βιώσει, την απιστία και άλλα… «Όλη μου τη ζωή ζούσα με ελάχιστα χρήματα. Η οικογένειά μου […]
The post Γιάννης Βασιλώττος: «Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με άντρα, αλλά όχι να έχουμε σεξουαλική επαφή» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr