Γιάννης Βασιλώττος: «Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με άντρα, αλλά όχι να έχουμε σεξουαλική επαφή»

09:00 - 02/10/2023

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε ο Γιάννης Βασιλώττος. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις […] The post Γιάννης Βασιλώττος: «Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με άντρα, αλλά όχι να έχουμε σεξουαλική επαφή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Βασιλώττος: Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με έναν άνδρα άλλα όχι να έχουμε σεξουαλική επαφή

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Βασιλώτος στο «MEGA Καλημέρα». Οι οικονομικές δυσκολίες και οι πικάντικες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Διαβάστε το στο tovima

Γιάννης Βασιλώττος: "Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με άντρα, αλλά όχι να έχουμε σεξουαλική επαφή"

"Έχω κάνει γυμνισμό, είναι ωραίο να κολυμπάς όπως σε γέννησε η μάνα σου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιάννης Βασιλώττος: «Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με άντρα, αλλά όχι να έχουμε σεξουαλική επαφή»

«Έχω κάνει γυμνισμό, είναι ωραίο να κολυμπάς όπως σε γέννησε η μάνα σου», λέει ο Γιάννης Βασιλώττος. Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε ο Γιάννης Βασιλώττος. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που έχει βιώσει, την απιστία και άλλα… «Όλη μου τη ζωή ζούσα με ελάχιστα χρήματα. Η οικογένειά μου […] The post Γιάννης Βασιλώττος: «Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με άντρα, αλλά όχι να έχουμε σεξουαλική επαφή» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο