Μητσοτάκης στον Alpha: Οι πρώτες 100 μέρες μου φάνηκαν 1.000- Πόσο… νέος είναι ο Κασσελάκης με υπαρχηγούς τον Πολάκη και τον Παππά
20:00 - 02/10/2023
«100 ημέρες που μου φάνηκαν σαν 1000», δήλωσε σε συνέντευξή του στον Alpha ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στις πυρκαγιές και τις πλημμύρες.«100 ημέρες που μου φάνηκαν σαν 1000», δήλωσε σε συνέντευξή του στον Alpha ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στις πυρκαγιές και τις πλημμύρες.«Αντιλαμβάνομαι απόλυτα τα αισθήματα της κοινωνίας. Είναι λογικό να υπάρχει στεναχώρια και απαίτηση από την κυβέρνηση να κάνει περισσότερα. Οι θετικές εξελίξεις του καλοκαιριού χάνονται όταν όλα σκεπάζονται από τα γεγονότα τις στιγμές και […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης: Πόσο… νέος είναι ο κ. Κασσελάκης με υπαρχηγούς τον Πολάκη και τον Παππά – Δείτε βίντεο
Για τις φυσικές καταστροφές που έπληξαν τη χώρα, την απόδοση των υπουργών, την ανάγκη να γίνουν αλλαγές λόγω της κλιματικής κρίσης, την ακρίβεια, τον Στέφανο Κασσελάκη και τα ελληνοτουρκικά μίλησε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ. Σχετικά με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη ο […]
The post Μητσοτάκης: Πόσο… νέος είναι ο κ. Κασσελάκης με υπαρχηγούς τον Πολάκη και τον Παππά – Δείτε βίντεο appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr