Πρωινό με βρώμη: 5 απολαυστικοί συνδυασμοί

10:00 - 03/10/2023

Εσύ ξέρεις να μου ονοματίσεις ένα από τα πιο υγιεινά δημητριακά; Αν μέσα στις σκέψεις σου είναι η βρώμη, τότε συγχαρητήρια σκέφτεσαι σωστά. Η βρώμη είναι ένα δημητριακό ολικής αλέσεως χωρίς γλουτένη, ενώ παράλληλα αποτελεί μια μεγάλη πηγή σημαντικών βιταμινών, μετάλλων, φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών. Χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητα της σε θρεπτικά συστατικά, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά, πρόκειται για μία υπερτροφή, της οποίας η κατανάλωση μπορεί να μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης και να βελτιώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Επίσης, αν θέλεις να χάσεις μερικά κιλά, η βρώμη μπορεί να βοηθήσει, αφού έχει υψηλά επίπεδα β-γλυκάνης, η οποία αυξάνει το αίσθημα πληρότητας. Ταυτόχρονα, μπο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Βατικανό: Ο πάπας Φραγκίσκος ανησυχεί για την έλλειψη προόδου στην ειρηνική διαδικασία στη Μέση Ανατολή

Σαν σήμερα 14 Σεπτεμβρίου: Ο Καρλ Μαρξ εκδίδει το «Κεφάλαιο» – Το έργο που τάραξε τα θεμέλια του καπιταλισμού

Moody’s: Αναβάθμιση στις θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας – Απάντηση στη μηδενιστική κριτική η αξιολόγηση, λέει ο Χατζηδάκης

Αναστάτωσε το Instagram η Ντούα Λίπα με νέα αποκαλυπτική φωτογραφία που προκάλεσε αίσθηση

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Μου αρέσει ο Λεξ αλλά όχι η τραπ – Δεν μου πάει να είμαι κριτής σε τάλεντ σόου

Ανδρουλάκης: Πήρα την απόφαση να πάμε σε εκλογές για να μην «συριζοποιηθούμε»