Πειραιάς: Συμμορία απειλούσε με όπλα και μαχαίρια υπαλλήλους φαρμακείων και «άδειαζαν» τα ταμεία – Βίντεο ντοκουμέντο

14:58 - 04/10/2023

Οι  κατηγορούμενοι εμπλέκονται σε πέντε ληστείες φαρμακείων και σε μία ληστεία σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος – Δείτε καρέ καρέ τη ληστεία σε φαρμακείο Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας των ληστών που είχαν ως έδρα τον Πειραιά και «άδειαζαν» φαρμακεία της ευρύτερης περιοχής φέρνει στο φως το protothema.gr. Οι δράστες εισέρχονταν στα καταστήματα και με την απειλή όπλου (φλόμπερ ή αεροβόλο) ή μαχαιριού, απειλούσαν τους […] The post Πειραιάς: Συμμορία απειλούσε με όπλα και μαχαίρια υπαλλήλους φαρμακείων και «άδειαζαν» τα ταμεία – Βίντεο ντοκουμέντο appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πειραιάς: Συμμορία απειλούσε με όπλα και μαχαίρια υπαλλήλους φαρμακείων και «άδειαζαν» τα ταμεία

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας των ληστών που είχαν ως έδρα τον Πειραιά και «άδειαζαν» φαρμακεία της ευρύτερης περιοχής φέρνει στο φως το protothema.gr. Οι δράστες εισέρχονταν στα καταστήματα και με την απειλή όπλου (φλόμπερ ή αεροβόλο) ή μαχαιριού, απειλούσαν τους υπαλλήλους και άρπαζαν τα χρήματα του ταμείου. Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί […] The post Πειραιάς: Συμμορία απειλούσε με όπλα και μαχαίρια υπαλλήλους φαρμακείων και «άδειαζαν» τα ταμεία appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Συμμορία απειλούσε με όπλα και μαχαίρια υπαλλήλους φαρμακείων και «άδειαζαν» τα ταμεία – Βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας των ληστών που είχαν ως έδρα τον Πειραιά και «άδειαζαν» φαρμακεία της ευρύτερης περιοχής φέρνει στο φως το protothema.gr. Οι δράστες εισέρχονταν στα καταστήματα και με την απειλή όπλου (φλόμπερ ή αεροβόλο) ή μαχαιριού, απειλούσαν τους υπαλλήλους και άρπαζαν τα χρήματα του ταμείου. Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και δημοσιεύει το protothema, φαίνεται ένα από τα […] The post Συμμορία απειλούσε με όπλα και μαχαίρια υπαλλήλους φαρμακείων και «άδειαζαν» τα ταμεία – Βίντεο ντοκουμέντο appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ empisteutiko.gr

Θεσσαλονίκη: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια κι έκλεισαν τον δρόμο – Δείτε βίντεο

Αφρικανική σκόνη: Αυξημένη προσέλευση ασθενών στα επείγοντα με βήχα και δύσπνοια – Οι οδηγίες των πνευμονολόγων

Δίωξη για κακούργημα στον Φλώρο – Πήρε προθεσμία για ν’ απολογηθεί την Πέμπτη

Άρειος Πάγος: Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες – Τα 31 κόμματα που πήραν “πράσινο φως”

Ατύχημα στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Έντι Μέρφι – Στο νοσοκομείο μέλη του συνεργείου

Κρατείται με εντολή Τασούλα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος γρονθοκόπησε άλλο βουλευτή