Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντησή της στον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Δεν ισχύει πως με πήρε τηλέφωνο και μου έστειλε μηνύματα»
08:58 - 05/10/2023
Στις κάμερες μίλησε το βράδυ της Τετάρτης, η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» αρχικά εξήγησε πως της αρέσει που φουντώνει ο ανταγωνισμός όσο αφορά στις πρωινές εκπομπές το Σαββατοκύριακο. Σε σχετική ερώτηση η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου που την Τετάρτη υποστήριξε πως εκείνη δεν επικοινώνησε μαζί του για να […]
The post Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντησή της στον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Δεν ισχύει πως με πήρε τηλέφωνο και μου έστειλε μηνύματα» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντάει στον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Κατευθείαν τον πήρα τηλέφωνο και μου το έκλεισε»
Στις χειμαρρώδεις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για εκείνη, απάντησε πρώτη φορά η Σίσσυ Χρηστίδου. Αφορμή για το ξέσπασμά του, ήταν ο τρόπος διακοπής της συνεργασίας τους στο «Χαμογέλα και πάλι», με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι δεν είχε ενημερωθεί μέχρι τελευταία στιγμή. Τι είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου «Δεν της έστειλα καλή επιτυχία, δεν έχουμε την […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr