Σίσσυ Χρηστίδου: «Μου κακοφάνηκε όταν ο Στέφανος Κασσελάκης είπε “θέλω δύο αγόρια, να πάρουν την προσωπικότητά μας”»
11:58 - 08/10/2023
Μια σειρά από αντιδράσεις πυροδότησε η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη στη συνέντευξη με τον Σταύρο Θεοδωράκη που εξήγησε πως θα ήθελε νε τον σύντροφό του, Τάιλερ να υιοθετήσουν δυο αγόρια. Την Κυριακή, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να εκφράσει τη δική της άποψη. Η παρουσιάστρια είπε στον «αέρα» της εκπομπής της «Χαμογέλα και πάλι»: «Είναι λίγο […]
The post Σίσσυ Χρηστίδου: «Μου κακοφάνηκε όταν ο Στέφανος Κασσελάκης είπε “θέλω δύο αγόρια, να πάρουν την προσωπικότητά μας”» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σίσσυ Χρηστίδου: «Μου κακοφάνηκε που ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι θέλω δύο αγόρια»
Τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, για τα δύο αγόρια που θέλουν να αποκτήσουν με τον σύντροφό του, σχολίασε μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί της Κυριακής η Σίσσυ Χρηστίδου.Τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, για τα δύο αγόρια που θέλουν να αποκτήσουν με τον σύντροφό του, σχολίασε μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί της Κυριακής η Σίσσυ Χρηστίδου.«Έχει συμβεί στη χώρα μας από ανθρώπους που έχουν επιλέξει και έχουν συμφωνήσει να το κάνουν αυτό με γυναίκες του περιβάλλοντος. Και εμείς […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr