Μαίρη Χρονοπούλου: Τι θα γίνει με την κηδεία της – Ποια η επιθυμία της ηθοποιού

14:09 - 08/10/2023

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε προνοήσει να αφήσει γραπτώς τις επιθυμίες της, για τον τρόπο με τον οποίο θα την αποχαιρετήσουν. Την Παρασκευη 6 Οκτωβρίου, η ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 90 ετών. Τα δημοσιεύματα γύρω από το τι θα συμβεί με την κηδεία της πληθαίνουν, μιας και η επιθυμία της ήταν να αποτεφρωθεί. «Γιατί έρχεται το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαίρη Χρονοπούλου: Τα «αγκάθια» με την αποτέφρωση της σπουδαίας ηθοποιού

Τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στους οικείους της σκόρπισε ο θάνατος της Μαίρης Χρονοπούλου. Όσον αφορά στην τελευταία της επιθυμία, η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου είχε υπογράψει υπεύθυνη δήλωση, την οποία είχε παραδώσει σε γραφείο τελετών στην Παιανία, προκειμένου να μεριμνήσει για την καύση της στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: Εκεί θα τοποθετηθεί η τέφρα της – Αυτή είναι η τελευταία της επιθυμία

Την τελευταία επιθυμία που είχε ζητήσει η Μαίρη Χρονοπούλου, φέρνει σήμερα στο φως η εφημερίδα Espresso και ο δημοσιογράφος Γιάννης […] The post Μαίρη Χρονοπούλου: Εκεί θα τοποθετηθεί η τέφρα της – Αυτή είναι η τελευταία της επιθυμία appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο