Αντώνης Καργιώτης: Λύγισε ο αδερφός του στο Mega – «Μου είπε κι εγώ πονάω»

03:00 - 10/10/2023

Ένας μήνας έχει περάσει από τη στιγμή που ο Αντώνης Καργιώτης έχασε τη ζωή του όταν μέλη του πληρώματος του […] The post Αντώνης Καργιώτης: Λύγισε ο αδερφός του στο Mega – «Μου είπε κι εγώ πονάω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Καργιώτης: «Λύγισε» ο αδερφός του – «Πώς μπορεί κάποιος να αφαιρέσει έτσι απλά μια ζωή;»

Η εκπομπή «Mega Stories» επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (9/10) στη συχνότητα του Mega, και η πρώτη ιστορία με την οποία καταπιάστηκε για τη νέα σεζόν, ήταν αυτή της δολοφονίας του Αντώνη Καργιώτη, πριν από περίπου ένα μήνα, όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon τον πέταξαν στη θάλασσα. Από τις πιο συγκινητικές συνεντεύξεις […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αντώνης Καργιώτης: «Έσπασε» ο αδερφός του έναν μήνα μετά την δολοφονία του – «Μου είπε κι εγώ πονάω»

Ένας μήνας πέρασε από τη στιγμή που ο Αντώνης Καργιώτης έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή To άρθρο Αντώνης Καργιώτης: «Έσπασε» ο αδερφός του έναν μήνα μετά την δολοφονία του – «Μου είπε κι εγώ πονάω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο