Μπακογιάννης για Δούκα: «Κλείνοντας το ένα μάτι στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και τα δυο μάτια στον ΣΥΡΙΖΑ, η Αθήνα δεν προχωρά μπροστά»

22:00 - 13/10/2023

Στο πολιτικό πλαίσιο που δημιουργεί η εκλογή της συνηγόρου του Δημήτρη Κουφοντίνα Ιωάννας Κούρτοβικ στο δημοτικό Συμβούλιο, στη στήριξη που παρέχουν εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ και οι κομματικοί σχηματισμοί της ριζοσπαστικής Αριστεράς στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ αλλά και στην αποδοχή αυτής από τον κ. Δούκα, αναφέρθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης. Σε συνέντευξή του απόψε στο κεντρικό […] Το άρθρο Μπακογιάννης για Δούκα: «Κλείνοντας το ένα μάτι στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και τα δυο μάτια στον ΣΥΡΙΖΑ, η Αθήνα δεν προχωρά μπροστά» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπακογιάννης για Δούκα: «Κλείνοντας το ένα μάτι στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και τα δυο μάτια στον ΣΥΡΙΖΑ, η Αθήνα δεν προχωρά μπροστά»

Στο πολιτικό πλαίσιο που δημιουργεί η εκλογή της συνηγόρου του Δημήτρη Κουφοντίνα, Ιωάννας Κούρτοβικ, στο Δημοτικό Συμβούλιο, στη στήριξη που παρέχουν, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, και οι κομματικοί σχηματισμοί της ριζοσπαστικής Αριστεράς στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στην αποδοχή αυτής από τον κ. Δούκα, αναφέρθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης. Σε συνέντευξή του απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, απαντώντας σε ερώτηση για το πώς θα αισθανθεί όταν από τον ερχόμενο Ιανουάριο στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα έχει απέναντί του την Ιωάννα Κούρτοβικ, συνήγορο υπεράσπισης του τρομοκράτη της «17Ν» Δ. Κουφοντίνα, η οποία εκλέχθηκε με τον συνδυασμό τού Κώστα Παπαδάκη «Ανατρεπ

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

«Κλείνοντας το ένα μάτι στον ένα ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το άλλο μάτι στον άλλο ΑΝΤΑΡΣΙΑ και τα δυο μάτια στον ΣΥΡΙΖΑ, η Αθήνα δεν προχωράει μπροστά»

Στο πολιτικό πλαίσιο που δημιουργεί η εκλογή της συνηγόρου του Δημήτρη Κουφοντίνα Ιωάννας Κούρτοβικ στο δημοτικό Συμβούλιο, στη στήριξη που παρέχουν εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ και οι κομματικοί σχηματισμοί της ριζοσπαστικής Αριστεράς στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ αλλά και στην αποδοχή [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη