Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ: Το πολύ μέχρι το Πάσχα βλέπω τον Κασσελάκη – Από όταν εξελέγη έχασε τη λάμψη του
10:58 - 14/10/2023
«Οκ. Κασσελάκης στον ΣΕΒ είπε δύο πράγματα που εμένα, ως υπουργός Εργασίας, μου έκαναν μεγάλη εντύπωση. Είπε ότι πρέπει να επανανομοθετήσουμε τον βάσιμο λόγο απόλυσης και να θεσπίσουμε περιορισμούς στις προσλήψεις. Έχουμε κάτσει στο υπουργείο ένα ολόκληρο 24ωρο, προσπαθώντας να διερμηνεύσουμε τι θα πει περιορισμός στις προσλήψεις. Ό,τι έχει πει ο Κασσελάκης στον ΣΕΒ είναι […]
Το άρθρο Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ: Το πολύ μέχρι το Πάσχα βλέπω τον Κασσελάκη – Από όταν εξελέγη έχασε τη λάμψη του εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεωργιάδης: Το πολύ μέχρι το Πάσχα βλέπω τον Κασσελάκη
«Ό,τι έχει πει ο Κασσελάκης στον ΣΕΒ είναι λάθος», τόνισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. «Οκ. Κασσελάκης στον ΣΕΒ είπε δύο πράγματα που εμένα, ως υπουργός Εργασίας, μου έκαναν μεγάλη εντύπωση. Είπε ότι πρέπει να επανανομοθετήσουμε τον βάσιμο λόγο απόλυσης και να θεσπίσουμε περιορισμούς στις προσλήψεις. Έχουμε κάτσει στο υπουργείο ένα ολόκληρο 24ωρο, προσπαθώντας να […]
The post Γεωργιάδης: Το πολύ μέχρι το Πάσχα βλέπω τον Κασσελάκη appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr