Γιάννης Βασιλώττος: «Έχω σχέσεις με άντρες που είναι σχεδόν ερωτικές»
19:00 - 14/10/2023
Με αφορμή τη συμμετοχή στη νέα σειρά του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας» μίλησε ο Γιάννης Βασιλώττος στην κάμερα της εκπομπής […]
The post Γιάννης Βασιλώττος: «Έχω σχέσεις με άντρες που είναι σχεδόν ερωτικές» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Βασιλώττος: «Έχω σχέσεις με άντρες που είναι σχεδόν ερωτικές»
Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα μίλησε το Σάββατο ο Γιάννης Βασιλώττος.Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα μίλησε το Σάββατο ο Γιάννης Βασιλώττος.Ο Γιάννης Βασιλώττος δήλωσε πως «στην προσωπική μου ζωή μου έχει στοιχίσει να είμαι ανοιχτός και να λέω ελεύθερα ότι σκέφτομαι. Ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να σκέφτομαι να μην λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι για […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Βασιλώττος: «Έχω σχεδόν ερωτικές σχέσεις με άντρες, αλλά δεν υπάρχει επαφή»
Ο Γιάννης Βασιλώττος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ
To άρθρο Γιάννης Βασιλώττος: «Έχω σχεδόν ερωτικές σχέσεις με άντρες, αλλά δεν υπάρχει επαφή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr