Θάνος Πλεύρης: Παντρεύεται ο πατέρας του με πρώην παίκτρια του My Style Rocks;

11:00 - 19/10/2023

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες η είδηση ότι ο πατέρας του βουλευτή και πρώην υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, Κωνσταντίνος Πλεύρης παντρεύεται με την 49χρονη τραγουδίστρια Τζόρτζια Σιακαβάρα που έχει συμμετάσχει το 2020 στο My Style Rocks. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας ο 83χρονος νομικός και πολιτικός που δεχτεί έντονη κριτική για […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Απαντά αν παντρεύεται με πρώην παίκτρια του My Style Rocks

«Δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν».

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»