#Κωνσταντίνος Πλεύρης

Η Γεωργία Σιακαβάρα και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στο Athens Fashion Week

govastileto.gr
Η Γεωργία Σιακαβάρα και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έδωσαν το «παρών» στην πρώτη μέρα του Athens Fashion Week που λαμβάνει χώρα στο Ζάππειο και μίλησαν στην κάμερα. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δήλωσε: «Είναι υπέροχο διότι στην πατρίδα του κάλλους πρέπει να προβάλλουμε τον ελληνισμό. Και αυτό γίνεται. Και σε μια εποχή διαλύσεως των πάντων διατηρείται η φλόγα […]
11:00 21/04/2024

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Χέρι – χέρι στο κέντρο της Αθήνας μετά από πολύ καιρό – Φωτογραφίες

tlife.gr
Σε νέα εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Κωνσταντίνο Πλεύρη με την To άρθρο Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Χέρι – χέρι στο κέντρο της Αθήνας μετά από πολύ καιρό – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 11/04/2024

«Είμαστε τρεις πλέον»: Χαρμόσυνα για Πλεύρη και Σιακαβάρα, μεγάλες χαρές στο σπιτικό τους

e-daily.gr
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών
19:09 30/03/2024

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έστειλε εξώδικο στον Αντώνη Κανάκη: «Με συνέδεε με τους Γερμανούς, έβαζε τανκς»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τη Διονυσία Ζαπατίνα μίλησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. Ο γνωστός δικηγόρος και συγγραφέας αποκάλυψε πως […] The post Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έστειλε εξώδικο στον Αντώνη Κανάκη: «Με συνέδεε με τους Γερμανούς, έβαζε τανκς» appeared first on Zappit.
13:00 06/03/2024

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης «πάγωσε» τη Γεωργία Σιακαβάρα: «Αυτός είναι λόγος διαζυγίου»

empisteutiko.gr
Ο χαριτωμένος διάλογος μπροστά στις κάμερες. Σε έναν… τρυφερό διάλογο παρουσία των ρεπόρτερ ενεπλάκησαν ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Γεωργία Σιακαβάρα. Το ζευγάρι έδωσε το παρών σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης (30/1), όπου έκανε κοινές δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. «Μου έχει γίνει μία πρόταση πριν από λίγο καιρό για το J2US, τη θεωρώ […] The post Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης «πάγωσε» τη Γεωργία Σιακαβάρα: «Αυτός είναι λόγος διαζυγίου» appeared first on Empisteutiko.gr.
20:58 31/01/2024

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αγκαλιές και φιλιά στους δρόμους της Αθήνας – Φωτογραφίες

tlife.gr
Τον έρωτά τους φαίνεται πως συνεχίζουν να απολαμβάνουν ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα. Ο To άρθρο Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αγκαλιές και φιλιά στους δρόμους της Αθήνας – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 17/01/2024

Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Δεν συμφωνώ με την αναγνώριση των ομοφυλόφιλων, είναι μια διαστροφή»

govastileto.gr
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης το βράδυ της Πέμπτης 11/1 έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου. Ο 83χρονος νομικός, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την διαγραφή του από τον δικηγορικό σύλλογο, αλλά και για το νομοσχέδιο που αφορά στην τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών. «Διαγράφηκα από τον σύλλογο, αλλά δεν με ενδιαφέρει, θα […]
10:00 12/01/2024

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Διαγράφεται οριστικά από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

eretikos.gr
Διαγράφεται με ομόφωνη απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Δικαστηρίου ο Κωνσταντίνος Πλεύρης από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για το ναζιστικό χαιρετισμό στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Δικαστηρίου προήδρευσε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα- Χριστοδουλέα. Τον Μάρτιο του 2023, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο του Δικηγορικού Συλλόγου τον είχε διαγράψει οριστικά από το μητρώο του […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
16:58 10/01/2024

Διαγράφηκε οριστικά από τον ΔΣΑ ο Κωνσταντίνος Πλεύρης

Cnn.gr
Διαγράφηκε οριστικά από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, μετά τον -κατ’ επανάληψη- ναζιστικό χαιρετισμό του μέσα στη δικαστική αίθουσα, όπου δικαζόταν η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.Περισσότερα...
16:37 10/01/2024

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Παντρεύτηκε τελικά με την Τζόρτζια Σιακαβάρα; Τι απαντά

Gazzetta
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε για τις φήμες περί γάμου με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα.
17:00 23/12/2023

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Η ανακοίνωση του μοναστηριού που φημολογείται ότι έγινε ο γάμος τους

tlife.gr
Με μια ανακοίνωση-διαμαρτυρία προς τα Μέσα η Ιερά Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή To άρθρο Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Η ανακοίνωση του μοναστηριού που φημολογείται ότι έγινε ο γάμος τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 23/12/2023

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Η διάψευση για τον γάμο με την Τζόρτζια Σιακαβάρα και η σκληρή απάντηση στα παιδιά του

tlife.gr
Τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να παντρεύτηκαν πριν από μερικές ημέρες διέψευσαν με δηλώσεις τους στις To άρθρο Κωνσταντίνος Πλεύρης: Η διάψευση για τον γάμο με την Τζόρτζια Σιακαβάρα και η σκληρή απάντηση στα παιδιά του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 22/12/2023

Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζώρτζια Σιακαβάρα διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να παντρεύτηκαν

zappit.gr
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζώρτζια Σιακαβάρα μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες και διέψευσαν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν […] The post Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζώρτζια Σιακαβάρα διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να παντρεύτηκαν appeared first on Zappit.
11:00 22/12/2023

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Οι αντιδράσεις των παιδιών του για τον γάμο του – «Πατέρα, κάτσε φρόνημα, μη γίνεσαι ρεζίλι»

lamianow.gr
Απόσταση έχουν πάρει ο Θάνος και η Φένια Πλεύρη από την απόφαση του πατέρα τους, πρώτα να συνάψει σχέση και ύστερα να παντρευτεί την Τζόρτζια Σιακαβάρα.  Ο Κώνσταντίνος Πλεύρης παντρεύτηκε στα 84 του χρόνια την κατά 35 περίπου χρόνια μικρότερή του και πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.  Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης έγραψε σήμερα στο «Χ» (πρώην Twitter) το ρητό: «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα». Δείτε την ανάρτησή της https://youtu.be/Fr8b-H5GwJs Ο γάμος που έγινε υπό άκρα μυστικότηταΟ νομικός και η 49χρονη πλέον σύζυγός του, παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την
14:37 21/12/2023

Το σχόλιο του Θάνου Πλεύρη για τον γάμο του πατέρα του με τη Σιακαβάρα: 'Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα'

Παραπολιτικά
O πατέρας του Θάνου Πλεύρη, Κωνσταντίνος Πλεύρης παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα τη Δευτέρα με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα
13:00 21/12/2023

Παντρεύτηκαν Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα

zappit.gr
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού […] The post Παντρεύτηκαν Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα appeared first on Zappit.
08:00 21/12/2023

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Γεωργία Σιακαβάρα: Βόλτα στην Αθήνα για το ζευγάρι

govastileto.gr
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Γεωργία Σιακαβάρα απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε μια νέα έξοδό τους. Ο γνωστός δικηγόρος και η ηθοποιός-μοντέλο πραγματοποιούν καθημερινά κοινές εξόδους. Οι βόλτες στους δρόμους της Αθήνας και τα δείπνα σε όμορφα και ατμοσφαιρικά εστιατόρια είναι από τις αγαπημένες τους εξόδους. Οι δυο τους στην τελευταία τους έξοδο ήταν […]
00:00 21/12/2023

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Μαζί στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι! Βίντεο

tlife.gr
Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου ενώθηκαν με τα To άρθρο Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Μαζί στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι! Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 09/12/2023

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Τα τρυφερά ενσταντανέ σε επίδειξη μόδας – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι είναι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με την Τζόρτζια Σιακαβάρα από την ημέρα που γνωρίστηκαν To άρθρο Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Τα τρυφερά ενσταντανέ σε επίδειξη μόδας – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 04/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load