Ένταση με Κούγια – Χατζηνικολάου: «Μην φωνάζετε βγαίνει σε κακό»

20:58 - 20/10/2023

Έναν έντονο διάλογο είχαν στον “αέρα” ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον Αλέξη Κούγια κατά την διάρκεια της συνέντευξης του γνωστού ποινικολόγου σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Αναλυτικά ο διάλογος: Νίκος Χατζηνικολάου: Κύριε Κούγια, εγώ θέλω να κάνω ερωτήματα. Δεν είστε εδώ για να αγορεύσετε. Αυτά τα είπατε στο δικαστήριο; Κι αν τα είπατε γιατί παραιτείστε […] Το άρθρο Ένταση με Κούγια – Χατζηνικολάου: «Μην φωνάζετε βγαίνει σε κακό» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ένταση στον «αέρα» ανάμεσα σε Χατζηνικολάου και Κούγια: «Δεν θα κάνουμε εδώ τη δίκη», «Μην φωνάζετε βγαίνει σε κακό»

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για να τοποθετηθεί σχετικά με τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την κίνησή του να δηλώσει πως αποχωρεί από δικηγόρος της κατηγορούμενης. Η προσπάθεια του Αλέξη Κούγια να εξηγήσει σε βάθος το τι συμβαίνει, εκνεύρισε τον Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος ζήτησε από τον γνωστό ποινικολόγο να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, για το αν θεωρεί το δικαστήριο προκατειλημμένο με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. «Δεν έχω αφήσει ποτέ πελάτη μου. Και βέβαια θα επιστρέψω στη δίκη. Αλίμονο αν αφήσω τη φτωχή αυτή γυναίκα ανυπεράσπιστη. Δεν θα ήμουν Κούγιας», είπε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος. Στη συνέχεια της συζήτησης, ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε στον Αλέξη Κο

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά