Ο Στέφανος Κασσελάκης με βέρα στο δεξί – Οι πρώτες εικόνες μετά τον γάμο του και οι αντιδράσεις στο Twitter

10:00 - 21/10/2023

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του, Tyler McBeth. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε όλες τις λεπτομέρειες μακριά από τα media, θέλοντας να μοιραστεί την ιδιαίτερη αυτή στιγμή με ανθρώπους από το περιβάλλον του. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του, Tyler είναι ζευγάρι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Κασσελάκης: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ

Ο Στέφανος Κασσελάκης παντρεύτηκε την Πέμπτη το μεσημέρι με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο στο Μπρούκλιν, τον επί χρόνια σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ. Ο δημοσιογράφος Χρήστος Τερζίδης μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι» και ανέφερε λεπτομέρειες από τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη ενώ έδειξε και για πρώτη φορά τη βέρα στο δεξί χέρι. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να […] The post Στέφανος Κασσελάκης: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»