Άννα Αδριανού: «Ο άντρας μου με έσωσε και ξανά περπάτησα»

14:58 - 23/10/2023

Η Άννα Αδριανού έδωσε συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τις δουλειές της αλλά και για την αγάπη που έχει με τον σύζυγό της. Συγκεκριμένα η δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε ότι: « Ο ερωτάς είναι κινητήρια δύναμη στη ζωή όλων. Τον πάτερα μου όταν τον έχασα πέρασα κατάθλιψη και έβγαλα αυτοάνοσο, δεν μπορούσα να περπατήσω. […] The post Άννα Αδριανού: «Ο άντρας μου με έσωσε και ξανά περπάτησα» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η Άννα Αδριανού: «Ο άντρας μου με έσωσε και ξαναπερπάτησα»

Η ηθοποιός Άννα Αδριανού μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τον έρωτα που έχει υμνήσει μέσα από τις δουλειές της αλλά και για την αγάπη που έχει με τον σύζυγό της 26 ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε το στο

Άννα Ανδριανού: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για το αυτοάνοσο νόσημα – “Ο άντρας μου με έσωσε και ξαναπερπάτησα”

Η Άννα Ανδριανού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”. Η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της, Γιάννη Μπότση, με τον οποίο είναι μαζί 26 χρόνια. “Ο έρωτας είναι κινητήρια δύναμη στη ζωή όλων. Τον πατέρα μου όταν τον έχασα πέρασα κατάθλιψη και έβγαλα αυτοάνοσο, δεν μπορούσα να περπατήσω. Ο άντρας μου με […] The post Άννα Ανδριανού: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για το αυτοάνοσο νόσημα – “Ο άντρας μου με έσωσε και ξαναπερπάτησα” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»