«Δεν μπορεί να με φυλάνε αστυνομικοί λες και είμαι ο πρωθυπουργός, είναι απαράδεκτο» δηλώνει ο γιατρός του ΟΣΦΠ – ΠΑΟ

23:00 - 23/10/2023

Ο γιατρός του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, κ. Γώγος, μίλησε και στον τηλεοπτικό αέρα και την εκπομπή της Δίκης του Open. Ο Χρήστος Γώγος στάθηκε και στην κατάσταση του Χουάνκαρ και τις απειλές προς το πρόσωπό του και την οικογένειά του. Ανάμεσα στα άλλα επισήμανε: «Όσον αφορά στον διαιτητή στο ιατρικό κομμάτι το αποδίδει πλήρως. Όχι δεν την είδαμε την κροτίδα γιατί καθόμαστε στον μεσαίο πάγκο. Το μόνο που άκουσα ήταν το ‘γιατρέ τρέξε’. Είχε οριζόντιο νυσταγμό. Δεν κοροϊδευε. Το λέμε προσωρινή υποακουσία. Ούτε άκουγε ούτε μπορούσε να σταθεί όρθιος. Εγώ ζήτησα να έρθει φορείο. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Πολλαπλές φορές στο διάστημα των επόμενων 60 λε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Απαράδεκτο να με φυλάνε αστυνομικοί λες και είμαι ο πρωθυπουργός» λέει ο γιατρός του ΟΣΦΠ – ΠΑΟ

Ο γιατρός του ντέρμπι, Χρήστος Γώγος, μίλησε στην εκπομπή «Δίκη» του OPEN για την κατάσταση του Χουάνκαρ και τις απειλές προς το πρόσωπό του και την οικογένειά του.Ο γιατρός του ντέρμπι, Χρήστος Γώγος, μίλησε στην εκπομπή «Δίκη» του OPEN για την κατάσταση του Χουάνκαρ και τις απειλές προς το πρόσωπό του και την οικογένειά του.Μεταξύ άλλων ο Χρήστος Γώγος δήλωσε: «Όσον αφορά στον διαιτητή στο ιατρικό κομμάτι το αποδίδει πλήρως. Όχι δεν την είδαμε την κροτίδα γιατί καθόμαστε στον μεσαίο πάγκο. Το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιατρός του ΟΣΦΠ – ΠΑΟ: «Δεν μπορεί να με φυλάνε αστυνομικοί λες και είμαι ο πρωθυπουργός, είναι απαράδεκτο»

«Έχω 8.000 κλήσεις στο κινητό μου. Πάνω από 3.000 μηνύματα που βρίζουν» λέει ο Χρήστος Γώγος

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων, 21/12/2025

Τον… διώχνει από τον Παναθηναϊκό ο Μπενίτεθ – «Καψόνι» πριν τον ΠΑΟΚ!

Η Ιορδανία επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στα αμερικανικά πλήγματα στη Συρία

Ουκρανικά drones έπληξαν ρωσική εξέδρα άντλησης πετρελαίου στην Κασπία Θάλασσα

Θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά: Αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε τοιχίο – Νεκρός ο οδηγός

Τουλάχιστον πέντε μέλη της τζιχαντιστικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος» σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμούς των ΗΠΑ