Κασσελάκης από ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης: Ξέρω το πόσο εξαντλητικό είναι το επάγγελμα γιατί ο Τάιλερ ήταν διασώστης

15:00 - 27/10/2023

«Είστε οι άριστοι της κοινωνίας με όλη την έννοια της λέξης κι εμείς ως πολιτεία πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Είμαι δίπλα σας». Με αυτά τα λόγια μίλησε στους γιατρούς και διασώστες του ΕΚΑΒ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ του ζήτησαν τη στήριξη του στην έκκληση τους για οικονομική ενίσχυση, καθώς […] Το άρθρο Κασσελάκης από ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης: Ξέρω το πόσο εξαντλητικό είναι το επάγγελμα γιατί ο Τάιλερ ήταν διασώστης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κασσελάκης από ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης: Ξέρω ότι είναι εξαντλητικό το επάγγελμα γιατί ο Τάιλερ ήταν διασώστης

«Είστε οι άριστοι της κοινωνίας με όλη την έννοια της λέξης κι εμείς ως πολιτεία πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Είμαι δίπλα σας». Με αυτά τα λόγια μίλησε στους γιατρούς και διασώστες του ΕΚΑΒ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεναγήθηκε σε ασθενοφόρο και στο συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ. Εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ του ζήτησαν τη στήριξη του στην έκκληση τους για οικονομική ενίσχυση, καθώς καλούνται να σώζουν ζωές μόλις με τον βασικό μισθό. «Είναι αδιανόητο είναι απάνθρωπο, είναι ανήθικο έχουμε ηθική ευθύνη ως κοινωνία για να σας ανταμείψουμε για αυτό που παρέχετε, το οποίο είναι η ζωή. Ζωή στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡ

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Κασσελάκης από το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης: Ξέρω ότι είναι εξαντλητικό επάγγελμα γιατί και ο Τάιλερ ήταν διασώστης

Με τους γιατρούς και τους διασώστες του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. «Είστε οι άριστοι της κοινωνίας με όλη την έννοια της λέξης κι εμείς ως Πολιτεία πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Είμαι δίπλα σας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεναγήθηκε σε ασθενοφόρο και στο συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ από τον συντονιστή […] The post Κασσελάκης από το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης: Ξέρω ότι είναι εξαντλητικό επάγγελμα γιατί και ο Τάιλερ ήταν διασώστης appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]