Η Κάτια Δανδουλάκη εξομολογείται: «Θέλω όταν πεθάνω να βρίσκομαι στο θέατρο ή σε ένα πλατό»

18:00 - 28/10/2023

Η Κάτια Δανδουλάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την πορεία της σε θέατρο – τηλεόραση, το κενό που βιώνει καθημερινά, καθώς δεν κατάφερε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και την επιθυμία της να φύγει από τη ζωή πάνω στη σκηνή ή σε ένα τηλεοπτικό πλατό. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάτια Δανδουλάκη: "Η μετάβασή μου από τη ζωή στον θάνατο μέσα στο θέατρο θα ήταν όνειρο"

"Θέλω όταν φύγω από τη ζωή να βρίσκομαι στο θέατρο ή σε ένα πλατό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Δούκισσα Νομικού: Μοιράζεται το μυστικό της για τέλεια μελομακάρονα – Μαμά και κόρη στην κουζίνα

Γκίλφοϊλ, Αργυρός και Νίκα: Οι ηχηρές παρουσίες στο χριστουγεννιάτικο κάλεσμα του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Συγκατοικούν στη Βουλιαγμένη ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά

Έλενα Παπαρίζου: Πότε παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο – Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της

Γιώργος Τσαλίκης: Μιλά για τη συνάντησή του με την Ελένη Μενεγάκη στο Πολεμικό Ναυτικό – «Τα παιδιά μας ήταν μαζί»

Απόστολος Γκλέτσος: Βραδινή έξοδος στον Ρέμο με την σύντροφό του, Ιζαμπέλα Αρβανίτη – Χόρεψε και ζεϊμπέκικο