Κώστας Καραμανλής για Μαριέττα Γιαννάκου: Δεν ενέδιδε ποτέ και συχνά το πλήρωνε

21:00 - 06/11/2023

Το βαθύ αποτύπωμα που άφησε στην πορεία της στην πολιτική σκηνή, αλλά και στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας η Μαριέττα Γιαννάκου ανέδειξε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, στην εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσε η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών “Παναθηναϊκή”, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. «Η ισχυρή πίστη της Γιαννάκου στον κοινοβουλευτισμό αναδεικνύεται με την στάση που τήρησε την […] Το άρθρο Κώστας Καραμανλής για Μαριέττα Γιαννάκου: Δεν ενέδιδε ποτέ και συχνά το πλήρωνε εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Καραμανλής για Μαριέττα Γιαννάκου: Είναι πάντα φωτεινός φάρος σε ένα ομιχλώδες τοπίο

Ο πρώην πρωθυπουργός, κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση στη μνήμη της πολιτικού επεσήμανε πως «σε μια εποχή που οι συμπεριφορές ή τα κίνητρα στον δημόσιο βίο αμφισβητούνται σε παγκόσμιο επίπεδο ολοένα και περισσότερο» η σπουδαιότερη προσφορά της στα κοινά, πέρα από το σημαντικό έργο της, «είναι ο χαρακτήρας, η διαδρομή της, το παράδειγμά της» The post Κώστας Καραμανλής για Μαριέττα Γιαννάκου: Είναι πάντα φωτεινός φάρος σε ένα ομιχλώδες τοπίο appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Καταχειροκροτήθηκε ο Κώστας Καραμανλης: Η Μαριέττα Γιαννάκου δεν ενέδιδε, δεν είχε χορηγούς ή προστάτες

Τη μεγάλη προσφορά της ακέραιης, τολμηρής και πρωτοπόρας Μαριέττας Γιαννάκου εξήρε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία για το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. «Η σπουδαιότερη προσφορά της Μαριέττας στα κοινά, πέρα από το σημαντικό έργο της, είναι ο […] Καταχειροκροτήθηκε ο Κώστας Καραμανλης: Η Μαριέττα Γιαννάκου δεν ενέδιδε, δεν είχε χορηγούς ή προστάτες - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη