Βρισηίδα Ανδριώτου για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν θέλω να μιλάω για εκείνη» – Η αναφορά μετά το εξώδικο»

17:09 - 15/11/2023

Για την ληστεία στο φαρμακείο του συντρόφου της, αλλά και το εξώδικο που έστειλε στην Ευρυδίκη To άρθρο Βρισηίδα Ανδριώτου για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν θέλω να μιλάω για εκείνη» – Η αναφορά μετά το εξώδικο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βρισηίδα Ανδριώτου για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Θα ήθελα να μην ξαναμιλήσει για μένα, όπως κι εγώ για εκείνη

«Δεν θέλω να μιλάω για εκείνη, είμαι πιο ήρεμη μετά από αυτό» είπε για το εξώδικο που της έστειλε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Τζορτζ Μπάλντοκ: Αυτή είναι η πισίνα που βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής – Ήταν πέντε ώρες στον πυθμένα της

Σάκης Κατσούλης: «Ο Τριαντάφυλλος με στενοχώρησε γιατί έμπλεξε την οικογένειά μου στη μεταξύ μας κόντρα»

Σία Κοσιώνη: Ο γιος της, Δήμος έχει γενέθλια και του ευχήθηκε με την πιο τρυφερή φωτογραφία τους

Βασιλική Μιλλούση: Η 3 ετών κόρη της ακολουθεί τα χνάρια της στην ενόργανη γυμναστική – Βίντεο

Γιάννης Αϊβάζης: Ποζάρει στον καθρέφτη του γυμναστηρίου και μας δείχνει τους κοιλιακούς του – Φωτογραφία

Νίκος Ψάρρας για Έλενα Καρακούλη: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, μπήκε στην πρόβα με καθυστέρηση, σκοντάψαμε και γέλασα»