Μητσοτάκης: Επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης 350 εκατ. στους ευάλωτους

08:58 - 16/11/2023

Οι συνταξιούχοι που θα λάβουν την επιταγή ακρίβειας θα είναι οι χαμηλοσυνταξιούχοι, που δεν είχαν προσωπική διαφοράΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Επίδομα αλληλεγγύης 350 εκατ. ευρώ τον Δεκέμβριο

«Η καλή πορεία της οικονομίας μάς επιτρέπει να διαθέσουμε 350 εκατομμύρια ευρώ σε σειρά παρεμβάσεων για τους αδύναμους συμπολίτες μας» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας ότι θα δοθεί ως επίδομα αλληλεγγύης τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε το στο tovima

Επιταγή ακρίβειας 2023: Ποιοι θα λάβουν επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης τα Χριστούγεννα

Συνολικά 2,3 εκατ. θα είναι οι δικαιούχοι του «επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης» που ανακοίνωσε το σήμερα (16.11.23) πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Το εν λόγω μέτρο ενίσχυσης εξειδίκευσε λίγο αργότερα ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης. Το συνολικό ύψος του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης, μέτρο που αφορά τέσσερις κοινωνικές ομάδες ευάλωτων οικονομικά πολιτών, ανέρχεται στα 352 εκατ. ευρώ και τα χρήματα προέρχονται από την υπεραπόδοση των φορολογικών εσόδων τον Οκτώβριο και πιστοποιήθηκε χθες με την ανακοίνωση των στοιχείων εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το 10μηνο του 2023. Οι έκτακτες ενισχύσεις θα καταβληθούν στις εξής ομάδες πολιτών: – 800.

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Κ. Μητσοτάκης: Έρχεται επίδομα αλληλεγγύης το Δεκέμβριο στους ευάλωτους

«Η καλή πορεία της οικονομίας μας επιτρέπει να διαθέσουμε 350 εκατ. ευρώ σε σειρά παρεμβάσεων»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Μέχρι 630 ευρώ το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης – Παραδείγματα

Στην αποκάλυψη ότι θα δοθεί επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης τον Δεκέμβριο σε αρκετούς δικαιούχους προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και στον Άρη Πορτοσάλτε. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η αύξηση 150% τον Δεκέμβριο θα δοθεί σε οικογένειες με παιδιά που έχουν χαμηλό εισόδημα και λαμβάνουν το επίδομα τέκνων του […] Το άρθρο Μέχρι 630 ευρώ το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης – Παραδείγματα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr

Επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης: Πότε η πληρωμή – 2,3 εκατ. οι δικαιούχοι

Στην εξειδικευση των μέτρων που ανακοίνωσε το πρωί ο πρωθυπουργός και αφορά ευάλωτους πολίτες προχώρησε υπουργός Κωστής Χατζηδάκης και ο υφυπουργός Θάνος Πετραλιάς. «Η οικονομία έχει υπεραπόδοση και αυτό έχει θετική αντανάκλαση και στον προϋπολογισμό, ο οποίος όπως φαίνεται από όλα τα στοιχεία πια, καθώς είμαστε τον Νοέμβριο, έχει υπερβεί, παρά τις δυσκολίες για τις οποίες μίλησα, τις προβλέψεις και […] Το άρθρο Επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης: Πότε η πληρωμή – 2,3 εκατ. οι δικαιούχοι εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eretikos.gr

Η Ολυμπιακή φλόγα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

To ηφαίστειο που εκτοξεύει χρυσό αξίας χιλιάδων ευρώ την ημέρα

24 Απριλίου του 1915: Η γενοκτονία των Αρμενίων

ΔΥΠΑ: Στις 27 Απριλίου η «Ημέρα Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη

Στέφανος Κασσελάκης: Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που του έδωσε ο Τσίπρας (βίντεο)

Συναρπαστικό! Η τεχνητή νοημοσύνη «διαβάζει» τα μυστήρια του διαστήματος (βίντεο)