Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός μέσα σε στρατόπεδο

18:58 - 16/11/2023

Σε θρίλερ εξελίσσεται το θέμα εντοπισμού ενός ανθρώπινου σκελετού αγνώστων στοιχείων, στο Στρατόπεδο της Άρτας. Σύμφωνα το Artinos.gr κατά τη διάρκεια εργασιών, στην περιοχή του στρατοπέδου, τα μέλη του συνεργείου που έσκαψαν στον χώρο εντόπισαν έναν ανθρώπινο σκελετό. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Άρτας, και το ΕΚΑΒ οι οποίοι περισυνέλεξαν τα οστά. Φως στη […] Το άρθρο Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός μέσα σε στρατόπεδο εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θρίλερ στην Άρτα: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός σε στρατόπεδο

Σε θρίλερ εξελίσσεται το θέμα εντοπισμού ενός ανθρώπινου σκελετού αγνώστων στοιχείων, στο Στρατόπεδο της Άρτας. Σύμφωνα το Artinos.gr κατά τη διάρκεια εργασιών, στην περιοχή του στρατοπέδου, τα μέλη του συνεργείου που έσκαψαν στον χώρο εντόπισαν έναν ανθρώπινο σκελετό. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Άρτας, και το ΕΚΑΒ οι οποίοι περισυνέλεξαν τα οστά. Φως στη διαλεύκανση της υπόθεσης […] Το άρθρο Θρίλερ στην Άρτα: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός σε στρατόπεδο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Θρίλερ στην Άρτα: Aνθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε σε στρατόπεδο

Θρίλερ εξελίσσεται στην Άρτα, καθώς εντοπίστηκε ένας ανθρώπινος σκελετός στο στρατόπεδο.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Θρίλερ: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός σε στρατόπεδο

Σε θρίλερ εξελίσσεται το θέμα εντοπισμού ενός ανθρώπινου σκελετού αγνώστων στοιχείων, στο Στρατόπεδο της Άρτας. Σύμφωνα το Artinos.gr κατά τη διάρκεια εργασιών, στην περιοχή του στρατοπέδου, τα μέλη του συνεργείου που έσκαψαν στον χώρο εντόπισαν έναν ανθρώπινο σκελετό.  Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Άρτας, και το ΕΚΑΒ οι οποίοι περισυνέλεξαν τα οστά. Φως στη διαλεύκανση της υπόθεσης θα δώσει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και η ταυτοποίηση DNA. Παράλληλα, αναμένεται να διερευνηθούν οι περιπτώσεις εξαφανίσεων ανθρώπων στην Άρτα. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Πηγή: artinos.gr The post Θρίλερ: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός σε στρατόπεδο appeared

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Θρίλερ στην Άρτα: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός σε στρατόπεδο

Σε θρίλερ εξελίσσεται το θέμα εντοπισμού ενός ανθρώπινου σκελετού αγνώστων στοιχείων, στο Στρατόπεδο της Άρτας. Σύμφωνα το Artinos.gr κατά τη διάρκεια εργασιών, στην περιοχή του στρατοπέδου, τα μέλη του συνεργείου που έσκαψαν στον χώρο εντόπισαν έναν ανθρώπινο σκελετό. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Άρτας, και το ΕΚΑΒ οι οποίοι περισυνέλεξαν τα οστά. Φως στη διαλεύκανση της υπόθεσης θα δώσει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και η ταυτοποίηση DNA. Παράλληλα, αναμένεται να διερευνηθούν οι περιπτώσεις εξαφανίσεων ανθρώπων στην Άρτα. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Πηγή: artinos.gr

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά