Survivor: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την επιστροφή του ριάλιτι

22:00 - 16/11/2023

Τι κι αν βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο για το Celebrity; Ο Γιώργος Λιανός σκέφτεται από τώρα το Survivor, το […] The post Survivor: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την επιστροφή του ριάλιτι appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιανός: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Survivor με ένα βίντεο!

Έναν χρόνο μετά το Survivor All Star, το reality επιβίωσης φαίνεται πως επιστρέφει ξανά στους δέκτες μας μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιανός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε πρώτος την αποκάλυψη της είδησης ανεβάζοντας ένα βίντεο στα stories. Η επιστροφή του Survivor 2024 είναι γεγονός και η […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Αυτό το ακούω από σένα πρώτη φορά, δεν έχω διαβάσει κάτι»

Σοκάρει ο Νίκος Μάνεσης: «Στο Μάτι μας επιτέθηκαν οργανωμένοι οπαδοί με ακροδεξιά συνθήματα στα όρια της χειροδικίας»

Τηλεθέαση: Ανατροπή στην πρωινή ζώνη με τους Αταίριαστους

Παναγιώτης Μπουγιούρης για τις ερωτικές σκηνές: «Αυτή που με έκανε να νιώσω πιο άνετα ήταν προς έκπληξη η Μαρία Σολωμού»

Κατερίνα Στικούδη: «∆εν απαντάω σε κανέναν για κανέναν λόγο, θα ζήσω τη ζωή µου όπως θέλω εγώ και η οικογένειά μου»

Συγκινεί η Μαρία Αντουλινάκη: «Είχα πέσει σε μια πολύ βαριά κατάθλιψη λόγω της απώλειας αυτής»