Το εγκώμιο του Κέντρικ Ναν για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

00:46 - 18/11/2023

Το εγκώμιο του Κέντρικ Ναν για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού 18/11/2023 Ο Κέντρικ Ναν ανέβασε τα νούμερά του, βοηθώντας τον Παναθηναϊκό να κερδίσει την Βίρτους Μπολόνια. Μιλώντας στη Nova, ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στο πρώτο του διάστημα στην Ελλάδα... Αναλυτικά όσα είπε:  Για την προσαρμογή του στα νέα δεδομένα: «Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές. Από τον ύπνο μου, οι ώρες είναι διαφορετικές, τη ρουτίνα μου. Πάω μέρα-μέρα, βελτιώνομαι συνέχεια.  Προσαρμόζομαι στο να μάθω την ομάδα μου. Όλοι με βοηθούν, αλλά ακόμα μαθαίνω τα ονόματά τους. Προσπαθώ να καταλάβω το στυλ, είναι πιο δυνατό εδώ. Τα παιχνίδια έως τώρα είναι σαν αυτά των πλέι οφ. Επαιζα λίγο στ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Με Χουάνκαρ η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Ο Χουάνκαρ ακολούθησε χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού, με τον Ισπανό μπακ να προπονείται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, δείχνοντας πως σταδιακά βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είχε στην διάθεση του τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, στην πρωινή προπόνηση του Παβαθηναϊκού το Σάββατο(18/11), με τον Σέρβο τεχνικό ωστόσο να βλέπει τον Χουάνκαρ να ... Περισσότερα To άρθρο Με Χουάνκαρ η προπόνηση του Παναθηναϊκού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)