Γιώργος Λιάγκας: «Ήρθαν απειλητικά από πίσω μου και λέω τώρα θα τις φάω»

11:00 - 22/11/2023

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης πως έξω από το γήπεδο της Opap Arena όπου η Εθνική Ελλάδας […] The post Γιώργος Λιάγκας: «Ήρθαν απειλητικά από πίσω μου και λέω τώρα θα τις φάω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας για το επεισόδιο με οπαδούς στο γήπεδο: «Ήρθαν απειλητικά από πίσω μου…»

Το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του αποκάλυψε πως την Τρίτη έξω από το γήπεδο της Opap Arena όπου η Εθνική Ελλάδας έπαιζε με τη Γαλλία, συνέβη ένα επεισόδιο με οπαδούς που τον έβρισαν και τον πλησίασαν απειλητικά. «Είχα μία πολύ άσχημη εμπειρία. Λυπάμαι που ακόμα υπάρχει αυτή η λογική […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Λιάγκας για επεισόδιο στο ματς της Εθνικής: “Ήρθαν 2-3 απειλητικά από πίσω μου και είπα τώρα θα τις φάω”

Στην εμπειρία κατά την παρουσία του στο εντός έδρας ισόπαλο 2-2 της Εθνικής Ελλάδας με τη Γαλλία αναφέρθηκε στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας, με τον παρουσιαστή να αφηγείται μία δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισε στο βράδυ της Τρίτης (21/11). Πλήθος κόσμου συνέδραμαν με την παρουσία τους στο δύσκολο έργο της Εθνικής Ελλάδας το βράδυ της Τρίτης (21/11) […] The post Λιάγκας για επεισόδιο στο ματς της Εθνικής: “Ήρθαν 2-3 απειλητικά από πίσω μου και είπα τώρα θα τις φάω” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο