Βρετανία: Ο Σούνακ ακύρωσε τη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό – «Εκφράζω την ενόχλησή μου» λέει ο Μητσοτάκης

21:28 - 27/11/2023

«Εκφράζω την ενόχλησή μου για το γεγονός ότι ο Βρετανός Πρωθυπουργός ακύρωσε την προγραμματισμένη μας συνάντηση», αναφέρει ο πρωθυπουργός κ.Μητσοτάκης. The post Βρετανία: Ο Σούνακ ακύρωσε τη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό – «Εκφράζω την ενόχλησή μου» λέει ο Μητσοτάκης appeared first on OnAlert.

Διαβάστε Περισσότερα στο onalert.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΠΑΣΟΚ: «Απαράδεκτη» η αιφνίδια ακύρωση της συνάντησης του Βρετανού πρωθυπουργού με τον Μητσοτάκη

Η ανάρτηση του αρμόδιου τομεάρχη Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Μάντζου για την ακύρωση της συνάντησης του Ρίσι Σούνακ με τον Έλληνα πρωθυπουργό

Διαβάστε το στο

Νέο φάουλ από τον Σούνακ: Πρότεινε συνάντηση με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και εισέπραξε άρνηση Μητσοτάκη

Διπλωματική εμπλοκή στις σχέσεις Ελλάδας και Βρετανίας, μετά την ξαφνική ακύρωση της προγραμματισμένης συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βρετανό ομόλογό του, Ρίσι Σούνακ.

Διαβάστε το στο

Ο Σούνακ ακύρωσε τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη τελευταία στιγμή: «Εκφράζω την ενόχλησή μου»

Εμπλοκή της τελευταίας στιγμή παρουσιάστηκε στην προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onalert.gr

Ζελένσκι: Παραγωγικές οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ – Κομβική η πρόθεση της Ρωσίας να τερματίσει τον πόλεμο

«Βόμβα» Μακρόν με PANG: Αεροπλανοφόρο νέας γενιάς αποκτάει η Γαλλία – Σε υπηρεσία το 2038 [vid]

Η Ουκρανία καταγγέλλει τη Ρωσία ότι αιχμαλώτισε και απήγαγε 50 αμάχους από την περιφέρεια Σούμι

Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέα φονική επίθεση στον Λίβανο: «Στοχεύουμε δυνάμεις της Χεζμπολάχ»

Σαν σήμερα: Το 1942 μεγάλη αντικατοχική διαδήλωση λαμβάνει χώρα στην Αθήνα

Καιρός σήμερα: Παραμένει βροχερό το σκηνικό με πτώση της θερμοκρασίας – Δείτε αναλυτικά