Ζήνα Κουτσελίνη: Η απάντηση στη Μαίρη Συνατσάκη – «Μιλά για τις πλαστικές μου, ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα»

09:09 - 29/11/2023

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε ανοιχτά για την ενόχλησή της όταν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης To άρθρο Ζήνα Κουτσελίνη: Η απάντηση στη Μαίρη Συνατσάκη – «Μιλά για τις πλαστικές μου, ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κουτσελίνη κατά Συνατσάκη: «Μιλά για τις πλαστικές μου…»

Η Ζήνα Κουτσελίνη τα έβαλε με την Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για δηλώσεις που είχαν κάνει στο παρελθόν.Η Ζήνα Κουτσελίνη τα έβαλε με την Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για δηλώσεις που είχαν κάνει στο παρελθόν.«Ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης στιγμής, είναι φανερό ότι δεν βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου» είπε η Μαίρη Συνατσάκη, μεταξύ άλλων. Τότε, η Ζήνα Κουτσελίνη βρήκε ακόμη ένα απόσπασμα από το παρελθόν, στο οποίο οι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Λαμπίρη: Ο θρησκευτικός γάμος της κόρης της και η βάφτιση του δεύτερου εγγονού της – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Νεφέλη Φασουλή: «Σε ένα live πήρε φωτιά η φούστα μου από το τζάκι, έλιωσε»

Αντώνης Τσαπατάκης: Δείχνει πόσο δύσκολη ήταν η προσβασιμότητα στα δωμάτια του Ολυμπιακού χωριού – Βίντεο

Richard Quinn: Ο ‘Αγγλος σχεδιαστής λανσάρει μία capsule συλλογή για την Max&Co και μιλάει για όλα στο Tlife!

Μαρία Ολυμπία, Φίλιππος και Νίνα Φλορ στις Άλπεις για έναν ιδιαίτερο λόγο – Φόρεσαν παραδοσιακές στολές

Κώστας Κρομμύδας: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της αδελφής του – «Σκοτώθηκε πριν τη γνωρίσω»