Κυριάκος Μητσοτάκης για Σούνακ: «Δεν θα μπλέξουμε στην εσωτερική πολιτική της Βρετανίας»
22:00 - 29/11/2023
«Εγώ δεν έκανα τίποτα, μόνο η παρουσία μου», είπε σε δημοσιογράφους ο πρωθυπουργός ερωτώμενος σχετικά με την απρέπεια του Ρίσι…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυπτά Παρθενώνα – Μητσοτάκης για Σούνακ: Δεν θα μπλέξουμε στην εσωτερική πολιτική της Βρετανίας
χρόνος ανάγνωσης: 9 λεπτά Γλυπτά Παρθενώνα: Στο διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας – Βρετανίας, μετά την απόφαση του Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει τη συνάντηση τους, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατά την αποχώρηση του από την τελετή αποφοίτησης της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης του ΟΚΑΝΑ. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ερωτήθηκε για την απρέπεια του Βρετανού πρωθυπουργού, […]
Το άρθρο Γλυπτά Παρθενώνα – Μητσοτάκης για Σούνακ: Δεν θα μπλέξουμε στην εσωτερική πολιτική της Βρετανίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚ. Μητσοτάκης για Σούνακ: «Δεν θα μπλέξουμε στα εσωτερικά πολιτικά της Βρετανίας»
Νέα αναφορά στη ξαφνική κρίση στις σχέσεις Ελλάδας-Βρετανίας, μετά την απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει την προγραμματισμένη συνάντησή τους, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Νέα αναφορά στη ξαφνική κρίση στις σχέσεις Ελλάδας-Βρετανίας, μετά την απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει την προγραμματισμένη συνάντησή τους, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός ρωτήθηκε στην εκδήλωση τελετής αποφοίτησης μελών του ΟΚΑΝΑ για το ταξίδι του στο Λονδίνο, απάντησε χαριτολογώντας «εγώ δεν έκανα τίποτα. Μόνο η παρουσία μου», προσθέτοντας ότι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜητσοτάκης για Σούνακ: «Δεν θα μπλέξουμε στην εσωτερική πολιτική της Βρετανίας»
Στη στάση του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει τη συνάντηση τους αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την αποχώρηση του από την τελετή αποφοίτησης της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης του ΟΚΑΝΑ λέγοντας «δεν θα μπλέξουμε στην εσωτερική πολιτική της Βρετανίας». Ειδικότερα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ερωτήθηκε για την απρέπεια του Βρετανού πρωθυπουργού, Ρίσι Σούνακ, προς το
Το άρθρο Μητσοτάκης για Σούνακ: «Δεν θα μπλέξουμε στην εσωτερική πολιτική της Βρετανίας» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΚυριάκος Μητσοτάκης για Σούνακ: Δεν θα μπλέξουμε στην εσωτερική πολιτική της Βρετανίας
Στο διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας – Βρετανίας, μετά την απόφαση του Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει τη συνάντηση τους, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατά την αποχώρηση του από την τελετή αποφοίτησης της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης του ΟΚΑΝΑ.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ερωτήθηκε για την απρέπεια του Βρετανού πρωθυπουργού, Ρίσι Σούνακ, προς το πρόσωπο του, απάντησε χαριτολογώντας ότι “εγώ δεν έκανα τίποτα. Μόνο η παρουσία μου”, προσθέτοντας ότι “δεν θα μπλέξουμε στην εσωτερική πολιτική της Βρετανίας”.
Νωρίτερα, σήμερα, κατά τη συνάντηση του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασ
Διαβάστε το στο lamianow.gr