Απίστευτη κτηνωδία στην Αράχωβα: Τι λέει ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ – Έρευνα από την Πανελλήνια Ένωση κατά της κακοποίησης ζώων – ΒΙΝΤΕΟ
18:37 - 01/12/2023
Σοκ προκαλεί στην Αράχωβα η απίστευτη κτηνωδία με θύμα ένα σκύλο, ο οποίος βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο με αποτέλεσμα το άτυχο ζώο να χάσει τη ζωή του.
Ο ιδιοκτήτης του σκύλου Μιχάλης φανερά συγκλονισμένος δηλώνει στον Lamia Polis 87,7 ότι μόλις αντίκρυσε τον σκύλο κατάλαβε ότι κάτι σοβαρό του είχε συμβεί.
“Ο σκύλος έκανε βόλτες στην περιοχή. Δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν, ήταν η μασκότ του χωριού. Τον είδα να γυρνάει στο σπίτι και έπαθα σοκ! Κατάλαβα πως κάποιος του έχει κάνει κακό. Το στόμα του ήταν πρησμένο, γιατί λογικά του το είχαν δέσει. Ήταν χτυπημένο στο σώμα του. Είδα και τα αίματα που έτρεχαν και κατάλαβα πως είναι κακοποιημένος σεξουαλικά”.
Δείτε το video:
https://youtu.be/
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr