Χάρης Χιώτης: «Μεγάλωσα μέσα σε γραφείο τελετών, ερχόντουσαν εκεί οι φίλοι μου και παίζαμε»

02:00 - 05/12/2023

Στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (4/12) φιλοξενήθηκε ο Χάρης Χιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του […] The post Χάρης Χιώτης: «Μεγάλωσα μέσα σε γραφείο τελετών, ερχόντουσαν εκεί οι φίλοι μου και παίζαμε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Χάρης Χιώτης μεγάλωσε μέσα σε γραφείο τελετών – «Ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό για μένα, όλοι έναν θάνατο χρωστάμε»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε, το βράδυ της Δευτέρας (4/12), ο νέος και πετυχημένος ηθοποιός Χάρης Χιώτης. Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ μοιράστηκε με τον παρουσιαστή και το κοινό, ιστορίες από την παιδική του ηλικία, αποκαλύπτοντας ότι μεγάλωσε μέσα σε ένα… γραφείο τελετών. «Εγώ μεγάλωσα μέσα σε γραφείο τελετών. Ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό για μένα, ερχόντουσαν εκεί οι φίλοι μου, καθόμασταν και παίζαμε. Μια φίλη της μαμάς μου περνούσε από εκεί και έλεγε: “εσείς δεν έχετε γραφείο τελετών, παιδική χαρά έχετε”. Νυχτερινή βάρδια δεν έχω κάνει αλλά να κάτσω στο γραφείο με τον μπαμπά έχει γίνει πολλές φορές. Η κηδεία στα “Νούμερα” βγήκ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χάρης Χιώτης: «Μεγάλωσα μέσα σε ένα γραφείο τελετών, ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό για μένα»

Ο ηθοποιός Χάρης Χιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων μίλησε για την παιδική του ηλικία και τον χρόνο που περνούσε στο γραφείο τελετών που διατηρούσε ο πατέρας του. Αρχικά, ο Χάρης Χιωτη είπε: «Εγώ μεγάλωσα μέσα σε γραφείο τελετών. Ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό για μένα, ερχόντουσαν εκεί οι φίλοι μου, […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χάρης Χιώτης: «Mεγάλωσα μέσα σε γραφείο τελετών – Ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό για μένα»

Καλεσμένος στο The 2Night Show βρέθηκε ο Χάρης Χιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για To άρθρο Χάρης Χιώτης: «Mεγάλωσα μέσα σε γραφείο τελετών – Ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό για μένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο