Ρέντη – Πατέρας 18χρονου: «28χρονος που συνεργάζεται με γνωστό τράπερ έδωσε τον γιο μου στην ΕΛ.ΑΣ.»
15:58 - 11/12/2023
Ο πατέρας του 18χρονου που συνελήφθη για την επίθεση στον αστυνομικό έξω από το «Μελίνα Μερκούρη», τόνισε μιλώντας στον ALPHA πως ο άνθρωπος που έδωσε το όνομα του γιου του στην Αστυνομία. «Είναι ένας 28χρονος ο οποίος συνεργάζεται με γνωστό τράπερ και έδωσε τον γιο μου στην Αστυνομία. Ο γιος μου ντρέπεται να με δει. […]
Το άρθρο Ρέντη – Πατέρας 18χρονου: «28χρονος που συνεργάζεται με γνωστό τράπερ έδωσε τον γιο μου στην ΕΛ.ΑΣ.» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επεισόδια στου Ρέντη – Πατέρας 18χρονου: «Κάποιος που συνεργάζεται με γνωστό τράπερ είπε στην αστυνομία ότι το έκανε ο γιος μου»
Ο πατέρας του 18χρονου δράστη της δολοφονικής επίθεσης του αστυνομικού στα επεισόδια στου Ρέντη μίλησε στη
To άρθρο Επεισόδια στου Ρέντη – Πατέρας 18χρονου: «Κάποιος που συνεργάζεται με γνωστό τράπερ είπε στην αστυνομία ότι το έκανε ο γιος μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠατέρας 18χρονου: «28χρονος που συνεργάζεται με γνωστό τράπερ έδωσε τον γιο μου στην ΕΛ.ΑΣ.»
Ρέντη: Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του 18χρονου αποκάλυψε ποιος…
Διαβάστε το στο onsports.gr