Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Απολογείται ο 33χρονος συνοδηγός του πιστολέρο – Αναζητείται σε Ελλάδα και Αλβανία ο 37χρονος κακοποιός
08:37 - 20/12/2023
Στην Ελλάδα και στην Αλβανία αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του 37χρονου πιστολέρο που σκόρπισε τον πανικό στο Γκάζι όταν νωρίς το πρωί του Σαββάτου πυροβόλησε εν ψυχρώ μία παρέα Κρητικών. Σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, απολογείται ο 33χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος φέρεται ως συνοδηγός στο όχημα και του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για…
Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος συνοδηγός του τζιπ
Προφυλακίστηκε ο 33χρονος συνοδηγός του τζιπ, το οποίο ενεπλάκη στο αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι το περασμένο Σάββατο που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τρεις Κρητικοί.
Ο 33χρονος υπήκοος Αλβανίας βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή.
Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 33χρονος είχε υποστηρίξει πως δεν τράβηξε όπλο ούτε έφερε όπλο πάνω του ενώ παραδέχτηκε πως είναι αυτός ο άντρας που χαστούκισε τον έναν από την παρέα των Κρητικών.
Ο 33χρονος φέρεται να είχε πει «Ήταν ένας καβγάς του δρόμου. Δεν περίμενα ότι θα βγάλει όπλο. Δεν ξέρω γιατί το έκανε. Μετά από αυτό ήμουν φοβισμένος. Η μόνη μου
Διαβάστε το στο lamianow.grΓκάζι: Απολογείται σήμερα ο 33χρονος συνοδηγός – Σε Ελλάδα και Αλβανία οι έρευνες για τον εντοπισμό του 37χρονου δράστη
Ανθρωποκυνηγητό σε Ελλάδα και Αλβανία έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του 37χρονου δράστη της αιματηρής επίθεσης στο Γκάζι, ενώ σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, απολογείται ο 33χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος φέρεται ως συνοδηγός στο όχημα και του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή σε απόπειρα και για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Στην ΕΡΤ […]
Το άρθρο Γκάζι: Απολογείται σήμερα ο 33χρονος συνοδηγός – Σε Ελλάδα και Αλβανία οι έρευνες για τον εντοπισμό του 37χρονου δράστη εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr