Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Απολογείται ο 33χρονος συνοδηγός του πιστολέρο – Αναζητείται σε Ελλάδα και Αλβανία ο 37χρονος κακοποιός

08:37 - 20/12/2023

Στην Ελλάδα και στην Αλβανία αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του 37χρονου πιστολέρο που σκόρπισε τον πανικό στο Γκάζι όταν νωρίς το πρωί του Σαββάτου πυροβόλησε εν ψυχρώ μία παρέα Κρητικών. Σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, απολογείται ο 33χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος φέρεται ως συνοδηγός στο όχημα και του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για…

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος συνοδηγός του τζιπ

Διαβάστε το στο Skai.gr

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος συνοδηγός του τζιπ

Προφυλακίστηκε ο 33χρονος συνοδηγός του τζιπ, το οποίο ενεπλάκη στο αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι το περασμένο Σάββατο που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τρεις Κρητικοί. Ο 33χρονος υπήκοος Αλβανίας βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή. Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 33χρονος είχε υποστηρίξει πως δεν τράβηξε όπλο ούτε έφερε όπλο πάνω του ενώ παραδέχτηκε πως είναι αυτός ο άντρας που χαστούκισε τον έναν από την παρέα των Κρητικών. Ο 33χρονος φέρεται να είχε πει «Ήταν ένας καβγάς του δρόμου. Δεν περίμενα ότι θα βγάλει όπλο. Δεν ξέρω γιατί το έκανε. Μετά από αυτό ήμουν φοβισμένος. Η μόνη μου

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Γκάζι: Απολογείται σήμερα ο 33χρονος συνοδηγός – Σε Ελλάδα και Αλβανία οι έρευνες για τον εντοπισμό του 37χρονου δράστη

Ανθρωποκυνηγητό σε Ελλάδα και Αλβανία έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του 37χρονου δράστη της αιματηρής επίθεσης στο Γκάζι, ενώ σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, απολογείται ο 33χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος φέρεται ως συνοδηγός στο όχημα και του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή σε απόπειρα και για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Στην ΕΡΤ […] Το άρθρο Γκάζι: Απολογείται σήμερα ο 33χρονος συνοδηγός – Σε Ελλάδα και Αλβανία οι έρευνες για τον εντοπισμό του 37χρονου δράστη εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι