Πογιέτ: «Θα μου άρεσε να επιστρέψω στη Σάντερλαντ»

17:46 - 20/12/2023

Πογιέτ: «Θα μου άρεσε να επιστρέψω στη Σάντερλαντ» 20/12/2023  Ο Γκουστάβο Πογιέτ αποκάλυψε ότι θα του άρεσε πολύ να επιστρέψει μια μέρα στη Σάντερλαντ και να... αναζωπυρώσει τη σχέση του με τους οπαδούς στις «Μαύρες Γάτες».   Ο Ουρουγουανός προπονητής της εθνικής Ελλάδας, άλλοτε μέσος της Τσέλσι και της Τότεναμ, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σάντερλαντ τον Οκτώβριο του 2013, μένοντας στο «Στάδιο του Φωτός» για 18 μήνες, έως ότου απολύθηκε τον Μάρτιο του 2015. Ο 56χρονος Πογέτ θυμάται με αγάπη την εποχή του εκεί και αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε τακτική επαφή με τον μέτοχο της Σάντερλαντ, Χουάν Σαρτόρι.  Μιλώντας στην ιστοσελίδα NewBettingSite

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πογέτ: «Μια μέρα θα ήθελα να επιστρέψω στην Σάντερλαντ»

Την πρόθεσή του να επιστρέψει κάποια στιγμή στον πάγκο της Σάντερλαντ εξέφρασε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Πογέτ: «Θα μου άρεσε πολύ να επιστρέψω στην Σάντερλαντ»

Την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Σάντερλαντ, εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο προπονητής της Εθνικής μας, Γκουστάβο Πογέτ. Μίλησε ξανά για το προπονητικό του μέλλον ο Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «NewBettingSites», μιλώντας για την θητεία του ως προπονητής της Σάντερλαντ, στις οποίας τον πάγκο κάθισε από τη διετία 2013-2015. […] The post Πογέτ: «Θα μου άρεσε πολύ να επιστρέψω στην Σάντερλαντ» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»