Συγκινεί ο Λάκης Γαβαλάς: «Μου λείπουν οι αδερφές μου, κάθε μέρα πιστεύω ότι θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν ότι αναθεώρησαν»
13:09 - 24/12/2023
Με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τον διακρίνει, ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»
To άρθρο Συγκινεί ο Λάκης Γαβαλάς: «Μου λείπουν οι αδερφές μου, κάθε μέρα πιστεύω ότι θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν ότι αναθεώρησαν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάκης Γαβαλάς: «Μου λείπουν οι αδερφές μου, πιστεύω ότι θα πάρουν να μου πουν ότι αναθεώρησαν για όσα συνέβησαν»
Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεόραση, τα Χριστούγεννα που πέρασε στη φυλακή, το λόγο που αλλάζει συνέχεια τη διαθήκη του, ενώ αναφέρθηκε και στις αδερφές του. Αρχικά, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Και να ήθελα να είμαι στο Your Face Sounds Familiar, που το […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΓαβαλάς: «Μου λείπουν οι αδερφές μου, δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο εδώ και 11 χρόνια»
Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για την τηλεόραση, τα Χριστούγεννα που πέρασε στη φυλακή, το λόγο που αλλάζει συνέχεια τη διαθήκη του,...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Γαβαλάς: «Μου λείπουν οι αδερφές μου, δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο εδώ και 11 χρόνια»
Διαβάστε το στο sinidisi.grΛάκης Γαβαλάς: Μου λείπουν οι αδερφές μου, δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο εδώ και 11 χρόνια
«Έχω παράπονο, όχι μόνο για αυτές τις ημέρες, αλλά και γιατί μεγαλώνουν τα παιδιά τους που τα είδα πολύ μικρά, 11 χρόνια μετά έχουν μεγαλώσει»
Διαβάστε το στο neolaia.gr