Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: 18χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε με ψαλίδι τον 16χρονο αδερφό του

09:37 - 27/12/2023

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση δολοφονίας του 16χρονου μαθητή στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο 18χρονος αδελφός του συνελήφθη με την κατηγορία ότι σκότωσε τον νεαρό μετά από καυγά. Παράλληλα, την ώρα που συνέβη το αιματηρό περιστατικό βρίσκονται στο σπίτι, η μητέρα, η γιαγιά και η κοπέλα του 18χρονου. Όταν έγινε το περιστατικό, οδηγήθηκαν όλοι τους στο Αστυνομικό Τμήμα για ανάκριση και σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, τα δύο αδέλφια πιάστηκαν στα χέρια για ασήμαντη αφορμή. Στην ουσία, τα δύο αδέλφια καβγάδισαν για κάποια ρούχα και όταν η μητέρα μπήκε ανάμεσα τους για να τους χωρίσει, ο 18χρονος άρπαξε ένα ψαλίδι και το κάρφωσε στο στήθος του αδελφόύ του. Το χρονικό της υπόθεσης Ό

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στον Εισαγγελέα ο 18χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε με ψαλίδι τον αδελφό του

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 18χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε με ένα ψαλίδι τον μικρότερο αδελφό του στο σπίτι τους στη  λήγμα με ψαλίδι στο στήθος του αδελφού του μετά από καυγά που είχαν όταν το θύμα πήρε μία μπλούζα του χωρίς να τον ρωτήσει. Η Το άρθρο Στον Εισαγγελέα ο 18χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε με ψαλίδι τον αδελφό του εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: 18χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε με ψαλίδι τον 16χρονο αδελφό του

Μια τραγωδία κρύβεται πίσω από τον θάνατο του 16χρονου χτες το βράδυ στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από την Αστυνομία, κρατείται και ανακρίνεται ο 18χρονος αδελφός του θύματος, ενώ καταθέσεις δίνουν η μητέρα και η γιαγιά τους, καθώς και η κοπέλα του 18χρονου, που βρίσκονταν στο […] Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: 18χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε με ψαλίδι τον 16χρονο αδελφό του on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Τραγωδία: 18χρονος κάρφωσε με ψαλίδι στο στήθος τον 16χρονο αδελφό του μετά από καβγά για ρούχα

Τη δολοφονία του 16χρονου αδελφού του, τον οποίο κάρφωσε στο στήθος με ψαλίδι το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη, ομολόγησε το πρωί της Τετάρτης ο 18χρονος αδελφός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι τραυμάτισε θανάσιμα τον αδελφό του μετά από καβγά που είχαν για ρούχα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες αφορμή αποτέλεσε η κίνηση […]

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”