Λάρισα: Αυτοπυροβολήθηκε 57χρονος στην Αγιά

08:58 - 08/01/2024

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου μετά από σοβαρό περιστατικό σε χωριό της Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το larissanet άνδρας ηλικία 57 ετών αυτοπυροβολήθηκε σε χώρο του σπιτιού του, στο χωριό Ανατολή του Δήμου Αγιάς. Στο σημείο έσπευσε η Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ, διακομίζοντας τον άνδρα σοβαρότατα τραυματισμένο […] Το άρθρο Λάρισα: Αυτοπυροβολήθηκε 57χρονος στην Αγιά εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάρισα: 57χρονος αυτοπυροβολήθηκε σε χωριό της περιοχής

Κινητοποίηση των Αρχών καταγράφηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας μετά από σοβαρό περιστατικό σε χωριό της Λάρισας… Σύμφωνα με πληροφορίες άνδρας ηλικία 57 ετών αυτοπυροβολήθηκε σε χώρο του σπιτιού του, στο χωριό Ανατολή του Δήμου Αγιάς. Στο σημείο έσπευσε η Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ, μεταφέροντας τον άνδρα σοβαρότατα τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το συμβάν. larissanet.gr The post Λάρισα: 57χρονος αυτοπυροβολήθηκε σε χωριό της περιοχής appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά