Ο Λευτέρης Βαζαίος δεν ξέρει αν ο Ματθαίος Γιαννούλης ήταν ποτέ φίλος του

15:33 - 19/02/2020

Στην κάμερα του Μεσημέρι YES και την Μαρία Βλάχου παραχώρησε συνέντευξη ο Λευτέρης Βαζαίος. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη συνεργασία […] The post Ο Λευτέρης Βαζαίος δεν ξέρει αν ο Ματθαίος Γιαννούλης ήταν ποτέ φίλος του appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λ. Βαζαίος για Μ. Γιαννούλη: Δεν ξέρω αν ήταν ποτέ φίλος μου (VIDEO)

Στην κάμερα του «Μεσημέρι YES» παραχώρησε συνέντευξη ο Λευτέρης Βαζαίος.  Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Ματθαίο Γιαννούλη, στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ αλλά και τον επερχόμενο γάμο με την σύντροφο του. “Όταν αντιμετώπιζα πρόβλημα με το αλκοόλ ήταν δίπλα μου η σύντροφος μου και εκεί φάνηκε η αξία της σχέσης μας” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Βαζαίος προσθέτοντας με χαμόγελο πως σήμερα δεν πίνει κανένα ποτηράκι. Όταν η δημοσιογράφος του OPEN ρώτησε τον τραγουδιστή για τον πρώην συνεργάτη του, Ματθαίο Γιαννούλη και κατά πόσο ήταν φίλος του, ο Λευτέρης Βαζαίος απάντησε λιτά “δεν ξέρω αν ήταν φίλος μου. Ήταν ένας συνεργάτης που είχαμε μια πολύ καλή

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο