Συνεχίζεται το θρίλερ με το ελληνόκτητο θρίλερ στο Ομάν – Καμία επικοινωνία με τους ομήρους

09:37 - 12/01/2024

Συνεχίζεται το θρίλερ με το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο το οποίο τελεί υπό πειρατεία, από δυνάμεις του Ιράν, ανατολικά του Ομάν. Το εν λόγω τάνκερ είχε, στο παρελθόν, εμπλακεί σε διένεξη ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν και το πλήρωμά του είναι από χθες, Πέμπτη (11/1), υπό ομηρία από ιρανικές δυνάμεις.  Στο τάνκερ St Nicholas της εταιρείας Empire Navigation, με σημαία Νήσων Μάρσαλ, επιβαίνει ένας Έλληνας δόκιμος πλοίαρχος, ηλικίας 19 ετών, αλλά και 18 υπήκοοι Φιλιππίνων. «Το Ναυτικό του Στρατού του Ιράν ανακοίνωσε τη σύλληψη αμερικανικού τάνκερ στον Κόλπο του Ομάν κατόπιν δικαστικής εντολής» μετέδωσε η κρατική τηλεόραση στο Ιράν. Το πλοίο προμηθευτεί πετρέλαιο από τη Βασόρα του Ιράκ και είχε π

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο Ιράν το ελληνόκτητο τάνκερ St Nikolas – Καμία επικοινωνία ακόμα με το πλήρωμα

Στο αγκυροβόλιο του Μπαντάρ Αμπάς στο Ιράν βρίσκεται από χθες Πέμπτη (11.1.2024) το ελληνόκτητο τάνκερ St NIKOLAS, σημαίας Νήσων Μάρσαλ, της εταιρείας Empire Navigation, το οποίο κατέλαβαν 5 ένοπλοι στα ανοιχτά του Κόλπου του Ομάν. Η θέση του τάνκερ επιβεβαιώθηκε από την Empire Navigation σε σημερινό ενημερωτικό της σημείωμα, με τη διαχειρίστρια εταιρεία να προσθέτει ότι ... Περισσότερα To άρθρο Στο Ιράν το ελληνόκτητο τάνκερ St Nikolas – Καμία επικοινωνία ακόμα με το πλήρωμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ιράν: Σε λιμάνι της χώρας το ελληνόκτητο τάνκερ μετά την κατάληψη – Χωρίς επικοινωνία με το πλήρωμα η εταιρεία

Από τα υπουργεία Ναυτιλίας και Εξωτερικών γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες με πρωταρχικό στόχο τον ασφαλή επαναπατρισμό του 20χρονου Έλληνα δόκιμου που βρίσκεται στο τάνκερ St. Nikolas.

Διαβάστε το στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”