Συρία: Μετατρέποντας τους ήχους του πολέμου σε παιδικό γέλιο...
18:57 - 19/02/2020
Ενα παιχνίδι προκειμένου να προφυλάξει την κόρη του από το ψυχικό τραύμα που προκαλούν οι ήχοι των αεροπορικών επιδρομών και βομβαρδισμών κοντά στο σπίτι τους, στο Ιντλίμπ, έχει επινοήσει Σύρος πατέρας για την τρίχρονη κόρη του. Το βίντεο είναι συγκινητικό.
Διαβάστε Περισσότερα στο kathimerini.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συρία: Μετατρέποντας τους ήχους του πολέμου σε παιδικό γέλιο (VIDEO)
Ένα παιχνίδι προκειμένου να προφυλάξει την κόρη του από το ψυχικό τραύμα που προκαλούν οι ήχοι των αεροπορικών επιδρομών και βομβαρδισμών κοντά στο σπίτι τους, στο Ιντλίμπ, έχει επινοήσει Σύρος πατέρας για την τρίχρονη κόρη του.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο και από το βίντεο που ανήρτησε ο Μουχαμάντ αυτήν την εβδομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνεται ο ίδιος και η 3χρονη κορούλα του Σάλουα να γελάνε την ώρα που ακούγεται το σφυροκόπημα εναντίον της Ιντλίμπ, κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού πατέρα-κόρης, έχει γίνει viral.
Ο κρότος των βομβών ξαφνιάζει και τρομοκρατεί την Σάλουα, είπε ο Μουχαμάντ στο Reuters Television στην πόλη Σαρμάντα, επομένως αποφάσισε να ζητή
Διαβάστε το στο thestival.gr