H Φαίη Σκορδά σε μια ατάκα όλο νόημα: «Kάθομαι ήσυχη στη γωνίτσα μου, δεν ενοχλώ κανέναν»
14:00 - 12/01/2024
Μέσα από τον αέρα της μεσημεριανής της εκπομπής, Fay’s Time στον ΣΚΑΪ, επέλεξε η Φαίη Σκορδά να δώσει μια έμμεση πλην […]
The post H Φαίη Σκορδά σε μια ατάκα όλο νόημα: «Kάθομαι ήσυχη στη γωνίτσα μου, δεν ενοχλώ κανέναν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
H Φαίη Σκορδά σε μια ατάκα όλο νόημα: «Kάθομαι ήσυχη στη γωνίτσα μου, δεν ενοχλώ κανέναν»
Μέσα από τον αέρα της μεσημεριανής της εκπομπής, Fay’s Time στον ΣΚΑΪ, επέλεξε η Φαίη Σκορδά να δώσει μια έμμεση πλην σαφέστατη απάντηση στα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς την Παρασκευή.Μέσα από τον αέρα της μεσημεριανής της εκπομπής, Fay’s Time στον ΣΚΑΪ, επέλεξε η Φαίη Σκορδά να δώσει μια έμμεση πλην σαφέστατη απάντηση στα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς την Παρασκευή.Μάλιστα, η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των αστρολογικών προβλέψεων από την Βάσια Μαυράκη Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των λεγομένων της αστρολόγου, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦαίη Σκορδά: "Με εμένα θα ασχολούνται πάντως - Εγώ κάθομαι ήσυχη στη γωνίτσα μου, δεν ενοχλώ κανέναν"
Η Φαίη Σκορδά είχε έναν σύντομο διάλογο με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα
Διαβάστε το στο thetoc.gr