Νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια – Γεωργιάδης: Eνώνει την Ελλάδα με χώρες της Δύσης

21:37 - 16/01/2024

«Ο γάμος των ομοφυλόφιλων ήταν προεκλογική μας δέσμευση» δήλωσε ο υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Τόνισε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ότι η ενημέρωση των «γαλάζιων» βουλευτών για το εν λόγω νομοσχέδιο είχε αποτέλεσμα, υπογραμμίζοντας ότι «αυτοί που ήταν προβληματισμένοι έλαβαν απαντήσεις». «Θα αποδείξουμε με το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια πόσο συμπαγής είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης. Σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν σχολιάζω οποιαδήποτε δήλωση Σαμαρά για λόγους σεβασμού. (…) Ο Αντώνης Σαμαράς έχει πλήρη ελευθερία λόγου στ

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νομοσχέδιο για ομόφυλα – Π. Μαρινάκης: Πρόκειται για μία άδικη εκκρεμότητα

«Αυτή τη στιγμή, με βάση τους επίσημους πίνακες, τα επίσημα στοιχεία σε επίπεδο διετίας, η χώρα μας στον δείκτη πληθωρισμού τροφίμων, που είναι ο πιο επίμονος δείκτης, είναι λίγο κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Αυτό τι σημαίνει; Ότι έχει και η χώρα μας πρόβλημα, έχουν και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Το πρόβλημα της […] Το άρθρο Νομοσχέδιο για ομόφυλα – Π. Μαρινάκης: Πρόκειται για μία άδικη εκκρεμότητα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”