Ξέσπασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Όχι, δεν θέλω να σου μιλήσω! Δεν θέλω να σου πω ούτε καλησπέρα»
20:00 - 26/01/2024
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Θεωνά, την Παρασκευή, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» […]
The post Ξέσπασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Όχι, δεν θέλω να σου μιλήσω! Δεν θέλω να σου πω ούτε καλησπέρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: "Όχι, δεν θέλω να σου μιλήσω - Δεν θέλω να σου πω ούτε καλησπέρα"
«Έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω πει, γιατί έχουν κανιβαλιστεί» αναφέρει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης
Διαβάστε το στο Ξέσπασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Όχι, δεν θέλω να σου μιλήσω! Δεν θέλω να σου πω ούτε καλησπέρα»
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Θεωνά, την Παρασκευή, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ.Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Θεωνά, την Παρασκευή, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ.Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για τον τρόπο που επιχειρούν οι τηλεοπτικές εκπομπές να καλύψουν τις θεατρικές πρεμιέρες ενώ εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους αποφεύγει πια να δίνει μαγνητοσκοπημένες […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΞέσπασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: “Όχι, δεν θέλω να σου μιλήσω! Δεν θέλω να σου πω ούτε καλησπέρα”
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Θεωνά, την Παρασκευή, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για τον τρόπο που επιχειρούν...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ξέσπασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: “Όχι, δεν θέλω να σου μιλήσω! Δεν θέλω να σου πω ούτε καλησπέρα”
Διαβάστε το στο sinidisi.gr