Κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη 30-1-24 , σε Δήμους της Αττικής , Εύβοιας Βοιωτίας, λόγω κακοκαιρίας (Avgi)

16:09 - 29/01/2024

Λόγω της επιδείνωσες του καιρού που πλήττει όλη τη χώρα, αύριο Τρίτη 30-1-24  θα είναι κλειστά  τα σχολεία  στην Αττική στους εξής Δήμους:   Μάνδρας – Ειδυλλίας Φυλής – Αχαρνών Κηφισιάς – Ωρωπού Πεντέλης – Διονύσου Παλλήνης Με τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσου επίσης και τα σχολεία που θα είναι κλειστά των  περιοχών Εύβοιας και Βοιωτία .

Διαβάστε Περισσότερα στο esos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλειστά τα σχολεία Α’ και Β’Βαθμιας Εκπαίδευσης σε οκτώ Δήμους της Αττικής λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας

Χαρδαλιάς: Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την προστασία των σχολικών κοινοτήτων

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κακοκαιρία «Avgi»: Κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη στην Αττική, την Εύβοια και την Βοιωτία

Με τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσουν αύριο (30/01) τα σχολεία στην Εύβοια και στη Βοιωτία, λόγω της κακοκαιρίας Avgi. Επίσης οι δήμοι της Αττικής, στους οποίους τα σχολεία θα λειτουργήσουν με τηλεκπαίδευση είναι:

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Καιρός: Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη σε οχτώ δήμους της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας Avgi

Κλειστά θα είναι αύριο Τρίτη (30.01.2) τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε οκτώ δήμους της Αττικής, λόγω της κακοκαιρίας Avgi. Ειδικότερα, λόγω της κακοκαιρίας Avgi, τα σχολεία θα είναι κλειστά στους Δήμους Μάνδρας – Ειδυλλίας, Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού, Πεντέλης και Παλλήνης (μόνο στην περιοχή της Ανθούσας). Η σχετική απόφαση […] The post Καιρός: Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη σε οχτώ δήμους της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας Avgi appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Καιρός: Σύσταση για τηλεκπαίδευση αύριο Τρίτη σε Εύβοια και Βοιωτία λόγω της κακοκαιρίας «Avgi»

Σύσταση για τηλεργασία στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα σε εννέα δήμους της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας «Avgi», που φέρνει χιόνια, ισχυρό παγέτο, βοριάδες έως 9 μποφόρ και τσουχτερό κρύ στη χώρα, ανακοίνωσε ότι θα γίνει, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας. Συγκεκριμένα, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου για την κακοκαιρία «Avgi», θα γίνει σύσταση για τηλεργασία αύριο, Τρίτη (30.01.24) σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε Εύβοια, Βοιωτία αλλά και σε δήμους της περιφέρειας Αττικής, και συγκεκριμένα στους δήμους Μάνδρας, Ειδυλλίας, Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού, Πεντέλης και Παλλήνης. Παράλληλα, στη σύσκεψη αποφασίσ

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Κλειστά τα σχολεία Α’ και Β’ Βαθμιας Εκπαίδευσης σε οκτώ Δήμους της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας

Με αφορμή τις επικαιροποιημένες μετεωρολογικές προβλέψεις για επιδείνωση της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε οκτώ δήμους της Αττικής – και ειδικά, στους Δήμους Μάνδρας- Ειδυλλίας, Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού, Πεντέλης και Παλλήνης (μόνο στην περιοχή της Ανθούσας). […] Κλειστά τα σχολεία Α’ και Β’ Βαθμιας Εκπαίδευσης σε οκτώ Δήμους της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ esos.gr

Α ́ Κύκλος Κινητικότητας: Οδηγίες προς τους φορείς προέλευσης και υποδοχής

O Οργανισμός του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

Προσθήκη προσωνυμίας σε σχολείο της Λάρισας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών σε σχολικές υποδομές στη Θεσσαλία

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές Λυκείου για τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές και μετακινήσεις φοιτητών