Χατζηδάκης: «Δεν βάζουμε την υπογραφή μας σε αποφάσεις που θα γυρίσουν τη χώρα πίσω»

21:01 - 30/01/2024

«Η δημοσιονομική σοβαρότητα της κυβέρνησης είναι αδιαπραγμάτευτη», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας σήμερα (30.1.2024) στο Πρωτοχρονιάτικο δείπνο του ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού επιμελητηρίου. Υπενθύμισε δε ότι ήδη από το περασμένο καλοκαίρι με τον πρώτο νόμο που ψήφισε η νέα κυβέρνηση μετά την επανεκλογή της, έγιναν πράξη το 50% των προεκλογικών ... Περισσότερα To άρθρο Χατζηδάκης: «Δεν βάζουμε την υπογραφή μας σε αποφάσεις που θα γυρίσουν τη χώρα πίσω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χατζηδάκης: «Δεν βάζουμε την υπογραφή μας σε αποφάσεις που θα γυρίσουν τη χώρα πίσω»

«Πριν από μερικά χρόνια κανείς δεν μας δάνειζε και για αυτό μπήκαμε στα μνημόνια. Τώρα στόχος μας ήταν να δανειστούμε 4 δισ. και οι προσφορές έφτασαν τα 35 δισ.», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών The post Χατζηδάκης: «Δεν βάζουμε την υπογραφή μας σε αποφάσεις που θα γυρίσουν τη χώρα πίσω» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Κωστής Χατζηδάκης: «Δεν θα βάλουμε την υπογραφή μας σε προσωρινά ευχάριστες αποφάσεις που θα γυρίσουν την χώρα προς τα πίσω»

«Δεν βάζουμε την υπογραφή μας σε αποφάσεις που θα γυρίσουν τη χώρα πίσω», επεσήμανε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, σε ομιλία του στο πρωτοχρονιάτικο δείπνο του ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι το ρήγμα στις σχέσεις των δύο χωρών έχει κλείσει. Όπως ανέφερε ο υπουργός, «κατανοούμε απόλυτα τις ανάγκες που δημιουργεί Το άρθρο Κωστής Χατζηδάκης: «Δεν θα βάλουμε την υπογραφή μας σε προσωρινά ευχάριστες αποφάσεις που θα γυρίσουν την χώρα προς τα πίσω» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Χατζηδάκης: Δεν θα υπογράψουμε αποφάσεις που θα γυρίσουν τη χώρα πίσω

«Δεν βάζουμε την υπογραφή μας σε αποφάσεις που θα γυρίσουν τη χώρα πίσω», επεσήμανε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, σε ομιλία του στο πρωτοχρονιάτικο δείπνο του ελληνογερμανικού…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι